Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na Hondi NT650 V sam stavio auspuh sa Honde nt700v i sada kad upalim hladan motor,dok je povucen sauk i dok je motor hladan desava se da puca u karburatorima ili kucistu filtera vazduha..Kada se ugreje,radi lepo i normalno....Da li treba da mu se dosteluju karburatori kako bi se prilagodili tom auspuhu ili?Da li bi to mogao da uradim bez nekog posebnog alata?Kako,sta,gde?Jel neko imao takvu situaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14253 Napisano Mart 14, 2017 Integrisan, 7792 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imas visak, odnosno nesagorenu smesu koja detonira. Ne mora samo auspuh da bude uzrok toga ali moguce je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je radilo ok na kraju sezone...od onda do sad nisam nista radio osim tog auspuha,zato i tipujem na njega...ali me buni zasto se to desava samo kad je hladan i pod saukom..kad mu skinem sauk,gasi se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16072 Napisano Mart 14, 2017 moto merkat °°, 4992 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Benzin,s' kraja sezone ili "svez"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Benzin je od prilike 3-4l sa kraja sezone a 10ak sipan svez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1659 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima moja tema o pucanju i vracanju plamena bukvalo kroz karburator, ali nije motor u pitanju vec kamioncic, ishod izgoreli ventili. Dobro kod mene je to bilo drasticno, tvoji su mozda samo malo rastelovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu...jel se desavalo isto samo kad je hladan ili uvek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da naglasim da kad se ugreje,kad to pucanje prestane,motor ide lepo,vuce normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1659 Napisano Mart 15, 2017 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu...jel se desavalo isto samo kad je hladan ili uvek?Ma bukvalno nije moglo da se vozi, tek na leru da je radio nekako, ja sad to projektujem u glavi da usisni ventil nije zatvarao pa je vracao nazad zapaljenu smesu. Kod tebe ako je veliki zazor na usisnom ventilu mozda se malo smanji kada se zagreje ali ajd da to objasni neki majstor, ja to 'nako razmisljam naglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 73 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svako menjanje auspuha trazi sinhronizaciju karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislis stelovanje smese trazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 16, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hoće da puca i kad su loši dihtunzi na auspuhu, pa ima falš vazduh. Pošto si stavio druge auspuhe, možda su ti dihtunzi neodgovarajući . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...