dule CG 236 Napisano Februar 25, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan prodajem akrapovic auspuh u odlicnom stanju , nigdje nije ogreban ili ostecen, pasuje na bmw gs 1200 , al nisam siguran 100% tako da ako neko zna neka kaze dal pasuje na gs1200 i koje godiste, isto tako se moze prepraviti i za neki drugi motor. cijena 260e, za vise informacija pitajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi Akrap trebao da ima neki serijski broj na sebi, pa da se vidi po njemu? Ne bi skodila ni jos koja slika iz raznih uglova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 25, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan nisam zagledo , ima neke brojeve gdje su ove nitne , jedan prodavac auspuha mi je reko da je do za gs 1200 2010 god, pa sad ne znam od kad do kad je taj isti model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa okaci i sliku tih brojeva kkad budes kacio ostale slike, neko ce vec znati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 25, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ok ok , sjutra cu slikati pa cu okaciti jos koju sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Februar 26, 2017 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa okaci i sliku tih brojeva kkad budes kacio ostale slike, neko ce vec znati Vidi se seriski br. kod karbon kapice.....40212 i na suprotnoj strani ima nesto ali to ne mogu razaznati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan po meni je ovdje i naljepnica stavljena na drugu stranu , evo jos par slika, znaci auspuh je kao nov, nema ni jednu peckicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ta nalepnica malo ukrivo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je neko nalijepo na drugu stranu , ova naljepnica je trebala da ide na lijevu stranu , tj na spoljasnu kad se stavi na lijevu stranu motora da se vidi naljepnica a ne da je u unutrasnju stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo teško da je za starog GS-a pošto je predviđen da se kači s desne strane motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan sto mislis da je na desnu stranu , ako gledas naljepnicu onda da, ali naljepnica je zalijepljena na suprotnu stranu , a ovi dolje drzaci ja mislim da su jedan za onaj stitnik da ne dohvatis nogom a drugi da se drzi auspuh , vjerovatno pase na modele 2010 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan auspuh odgovara za bmw r1200 gs 2010 do 2013, i nemojte da vas buni naljepnica jer je naljepnicu neko prebacio na drugu stranu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan auspuh prodat kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...