ARES 1240 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje healtech quickshifter, model sa slike... Skinut sa zx6r 2005. Pase na skoro sve Kawasakije, R6 2006-2017, R1, Fazer, Triumph.....Vozen oko 5-6 puta na stazi. Cena 150e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ares kakva su ti iskustva sa Healtech-om? Ja se nesto lomim oko kupovine a ne znam nikog ko ga ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko od vas da mi kaze da li vrijedi i koliko "poluga" DynoJet Quickshifter oznaka koja pise na njemu jeste refer to manual 08-1-PULL dodje poluga i kabal sa dzekom koliko moze da vrijedi i valja li cemu ? ako smeta pitanje izbrisat cemo ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14473 Napisano Februar 27, 2017 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko vredi ali koliko znam za nju ti treba i power commander. Ovaj Aresov quickshifter radi sam i ne treba nista da dodajes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Shifter je rezervisan. @Sith Sto se Helatech shiftera tice on je realizovan tako sto sece varnicu. Jedino sto je bitno je da poluga menjaca koja se kaci na osovinu menjaca ne bude razlokana tj da nema previse lufta, ako jeste onda se preteze sraf a samim tim senzor losije radi. @AdrenalinSpeed Ako juris samo prekidac koji se kaci direktno na powercommander onda je to losija varijanta jer se u tom slucaju vrsi prekid goriva a ne varnice. Ako hoces da bude kako treba onda ti pored powercommandera treba i ignition module koji bi sekao varnicu. Meni se nesto nikada nije svidjao dynojet, za te pare koje das postoje bolja resenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam,to jest imam samo polugu nemam powercommander i ne mislim da ga kupujem i radim o tome. zato sam mislio da nesto vrijedi i da se moze prodati ili mijenjati za drugu opremu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ponovo. Kolega je rezervisao dok je bio u Nemackoj, medjutim ostao je na radu tamo tako da ga nije uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 18, 2017 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jel aktuelno i dalje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...