salle_ 59 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da i ja predjem na nesto jace.. pa prodajem cagivu motor je sredjen i zaista je ocuvan.. cilindar i klip novi stavljeni proslo leto.. a skoro nov lanac i lancanici promenjeno ulje i semerinzi u viljuskama nove plocice brembo nova prednja guma r304 pro top harris rucke.. sipana samo full sintetika total racing 2t 064-614-53-41 Cena 1300e , moze zamena za R6 , R1 , CBR , ZX6 , ZX9 , SRAD , 98-> ... uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan cena 1100e.. ili zamena za jaci uz doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo jos aktuelno?napisi godiste,kmjis nesto.pa da pricamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan e sorry , zaboravio sam da napisem da je otisla... u zamenu za jaci... moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...