BojanFZR 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu f2,semering na desnom stapu pusta ulje i gornji most stoji malo udesno a idem pravo,da li je moguce da je to zbog semeringa ili je mozda kriv stap,kako proveriti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan proveravaj kako god nemoj da se zezas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 14, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je do ulja, imao sam problem sa uljem i nije vukao u stranu. Drugo je nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Vuce u stranu i kad kocim ali jako malo vuce..vidi se na semeringu da je ispucao malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pri voznji drzi pravac,jedino sto motor ide ravno a most udesno malo,jedva da se i primeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 15, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno u jednom stapu nemas ulja ili imas veoma malo ,zbog cega je taj stap mekan i kad kocis,kad ga opteretis on propada,zato i vuce na tu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem ni ja da je do ulja. Meni je propišao semering na putu do Grčke pa sam odvozio ceo taj put na tamo, vozio se tamo i nazad i nikakav problem nisam primetio u ciklistici motora. MIslim super ako je do semeringa...to ćeš da rešiš lako. A cena, mislim da je meni bila 9.000 sa rukama i materijalom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan To su ti ili labavi srafovi koji zatezu stapove na trouglovima ili je lose namesteno i tako zasrafljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno u jednom stapu nemas ulja ili imas veoma malo ,zbog cega je taj stap mekan i kad kocis,kad ga opteretis on propada,zato i vuce na tu stranu Ne verujem da je do toga jer sam ja vozio sa stapom bez ulja, i nije bilo nikakve razlike u vuci u stranu. Jos mi korman nije bio potpuno poravnat jer je predhodni vlasnik pao sa njega. Nisam primetio bio da vuce u stranu. Mislim, ne mora da znaci da ce biti isto kod tebe ali prenosim iskustvo iz prve ruke. Takodje kad je jedan stap bez ulja zna na kocenju prednji kraj da radi gore-dole, kao i kod "warped" prednjeg diska. Pogledaj: lezajeve tocka, pogledaj jel dobro centriran na zadnjem tocku-imas one podeoke, moze biti i deformisana guma, lezaj kormana, da li ti mozda neki od kablova ili sajli ometa slobodno pomeranje kormana, kako su montirane kocione plocice. Da li je sa motora padano? Ako jeste proveri ram i vile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 15, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti kontriraj u drugu stranu kad kočiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 15, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Nije sigurno do ulja ili je motor preziveo udarac ili nisu dobro sklopljeni trouglovi sto je malo verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi promeni semeringe,verovatno bi opet propisali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi promeni semeringe,verovatno bi opet propisali? Ako ne ispoliraš štapove sigurno će propišat opet Ne znam što nas uopšte pitaš šta mu je kada i sam vidiš da je kriv, to što ti inače ne vuče u stranu nego samo kad kočiš je zato što je pri kočenju najveće opterećenje na prednji točak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 15, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Krivi stapovi ili kriv ram ili zadnji tocak nije ravno montiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 15, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo to sa uljem a u drugoj situaciji i sa vazduhom koji se duvao u vili (na KLE-u),nisu bili isti pritisci u oba stapa i tad je motor vukao u stranu dok kocim,ali prednji kraj sto se odrazavalo na korman.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14740 Napisano Februar 15, 2017 moto merkat °°, 4911 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu f2,semering na desnom stapu pusta ulje i gornji most stoji malo udesno a idem pravo,da li je moguce da je to zbog semeringa ili je mozda kriv stap,kako proveriti? Moto line servis,Pera Munizaba tu u SM. menja semeringe,ispravlja stapove,hromira,pegla ramove ... ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 15, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo to sa uljem a u drugoj situaciji i sa vazduhom koji se duvao u vili (na KLE-u),nisu bili isti pritisci u oba stapa i tad je motor vukao u stranu dok kocim,ali prednji kraj sto se odrazavalo na korman.. Nidje veze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo to sa uljem a u drugoj situaciji i sa vazduhom koji se duvao u vili (na KLE-u),nisu bili isti pritisci u oba stapa i tad je motor vukao u stranu dok kocim,ali prednji kraj sto se odrazavalo na korman.. Ја нисам мајстор нити се разумем али да би ово било могуће сваки штап би морао да ради сам за себе а не синхроно(као што је случај). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 15, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To je glupost otprilike iste tezine kao kad bi rekao da kad skines jedan kocioni disk pa posle motor na kocenju vuce u stranu, ili na zadnjoj mono viljusci se samo moze voziti u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 15, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,mislite sta god hocete,ja znam sta mi se i pod kojim uslovima desavalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo to sa uljem a u drugoj situaciji i sa vazduhom koji se duvao u vili (na KLE-u),nisu bili isti pritisci u oba stapa i tad je motor vukao u stranu dok kocim,ali prednji kraj sto se odrazavalo na korman.. Ista situacija,kod mene vuce u stranu jedva da se i oseti,a i gornji most stoji malo u desnu stranu zakrenut a motor ide ravno,ali se i to jedva primeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi promeni semeringe,verovatno bi opet propisali?Ako ne ispoliraš štapove sigurno će propišat opet Ne znam što nas uopšte pitaš šta mu je kada i sam vidiš da je kriv, to što ti inače ne vuče u stranu nego samo kad kočiš je zato što je pri kočenju najveće opterećenje na prednji točak Ne vidi se da je kriv stap niti da ima riseve,a vuce u stranu jako malo,jedva da se i oseti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 15, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ne vidi da je kriv, kad sam kazes da "gornji most stoji malo u desnu stranu zakrenut". Mozda da popustis srafove na trouglovima pa malo pritisnes prednji kraj par puta (gore dole) pa opet stegnes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ne vidi da je kriv, kad sam kazes da "gornji most stoji malo u desnu stranu zakrenut". Mozda da popustis srafove na trouglovima pa malo pritisnes prednji kraj par puta (gore dole) pa opet stegnes? Teracu kod majstora ovih dana da zameni semeringe i pregleda stapove,mostove i sve sto bi moglo da pravi problem. Interesovalo me je iskuatvo od nekoga ko je imao isti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Tu je nesto krivo, ili jedan stap ima zazora u biksni pa se na kocenju malo pomeri. Probaj da otpustis sve na gornjem mostu i stegnes sve ponovo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...