Mirkic 267 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jel ima neko crevo prednje kocnice za mz etz ali da je 85+ cm... ? Moze i komplet rucka,crevo,celjust... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja staro ispravno crevo od moje bivse Honde CB500, trebalo bi da odgovara, dacu ti ga za turu piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno :) saljem ti priv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Biker-Boy ali drugacije je nastavak ebg. nisam ni razmisljao o tome...ovakvo je njegovo i ako nekome treba neka javi,donira se dalje pa nekog ce valjda usreciti a meni treba sa ovakvim kacenjem (nastavkom..kako vec) ... i da je 85+ cm valjalo bi mi ili ako neko zna gde mogu da napravim,porucim ili stogod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U N. Sadu, u Futoskoj ulici, kad ides levom stranom od bulevara ka bolnici. Ajnfort kapija pre kafica Foxtrot ( do samog kafica ), udjes unutra i ima radionica ( u dnu dvorista - desni cosak ). Najbolje da poneses i klesta i cilindar i dimenzije ( dodaj par santimetara za svaki slucaj ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Februar 19, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan To crevo sto si dobio mozes namontirati bez ikakvih problema,potrebni su ti samo odgovarajuci srafovi kocionih creva sa podloskama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ce odem ovih dana da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Di mogu da babavim srafove...gde sta kako Jel mozes preciznije da mi objasnis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 20, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan MZ originalno kociono crevo dugo je 73 cm , postoji i duza varijanta od 82 cm . Mogu nabaviti i nuditi za 750 dinara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...