Jump to content

Moto Zajednica

Disko Nindža

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7032
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

6 Pratilaca

O članu Disko Nindža

  • Rođendan 11.11.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Severna Bačka
  • Motocikl
    Banditos 650

Poslednji posetioci profila

25766 profile views

Disko Nindža's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

9,7k

Reputacija u zajednici

  1. Samo da ne bude posle "Tata spalio Đenku"
  2. Ja ih viđam tu i tamo, čak i onaj stariji tip sa 16" točkovima, ima par komada u Subaji. A što se tiče ikeje i slično bojim se da su te stolice tamo sve od cevi tankog zida...
  3. @bajker71 E tu lekciju sam naučio davno pri prvom pokušaju pravljenja nosača, kofer mi se sam zatvarao, znači popizdeo sam Al što je najgore, imam one zglobove od GIVI/Kappa nosača kofera, ali NIGDE ne mogu da nađem takve cevi koje ulaze u njih jbg...
  4. @Zarkela Nemam alat, tako da neće biti krivljenja cevi, ide ravna cev kao i na prethodnom motoru, samo ću od dole zavariti flah, saviti ga i zašarafti ga na nosač fuzastera, ovako nekako:
  5. Ovaj podforum je za predstavljanje članova a ne motora Inače lep motor
  6. Ovih dana se spremam da pravim nosač za novog Bandita, samo biće malo komplikovanije jer 650-ka nema ona dva šarafa ispod sedišta, pa moram da spustim po jedan flah dole do šarafa od držača fuzastera.
  7. @Dindash ovako sam ja napravio nosač kofera za mog starog Bandita, koštalo me neke sitne pare, ni 1000dinara, cev, flah, 4 produžene matice i šarafi.
  8. Dobro si montiro, ali ako misliš da ozbilijno tovariš kofer bolje uzmi cevasti tip nosača koji se kači u 4 tačke ali sa velikim razmakom, 2 kod suvozačkog rukohvata i 2 ispod sedišta na sredini, i tu nema frke, onda bude 100% utegnuto.
  9. Nije više idealna ali naravno da može da se vozi, a kad potrošiš/poravnaš šare preko markera, onda menjaš gumu, bar ja tako radim, mene donekle vadi što svake godine zapalim na more i tu bude bar 1500km krivinarenja pa malo zaoblim kocku
  10. To ti je "Vojvođanska šara" sindrom, meni svaka guma tako završi, jbg kad smo večito u ravnici.
  11. Isti incident se desio pre par godina između Zarka i Pol Espargara, Zarko je bio na mestu Banjaje, i popaso je Long Lap kaznu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja