Zmajče 94 Napisano Februar 9, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zimska žurka MK "Black Dragons". 4.MART 2017. Dom Kulture Banja Koviljača. Ulaz slobodan, klopa za bajkere free. Rock svirka. Dobrodošli! https://www.facebook.com/events/431996867143379/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Gde je Čeda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Februar 10, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neka preporuka za ok smeštaj? vidim ovde apartman za dve osobe 1800din. http://www.podrinje.rs/index.php/cenovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 18, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je Čeda? Предао Чеда писање млађима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Februar 20, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovde će biti Matorci, Draki, Čeda pa imam veliku želju da dođem da se vidim sa prijateljima. Još ako Čeda ponudi one njegove , nadaleko čuvene punjene paprike, teško da će šta moći da me spreči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Februar 20, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz slobodan, klopa za bajkere free. a ako dođem kolima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 20, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovde će biti Matorci, Draki, Čeda pa imam veliku želju da dođem da se vidim sa prijateljima. Još ako Čeda ponudi one njegove , nadaleko čuvene punjene paprike, teško da će šta moći da me spreči. Postoje velike šanse da se dovučem kod gazda Čede na žur Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Februar 27, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kako napreduju pripreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli, lepo se provozali i proveli . Pozdrav Čedi i mlaadici, i ostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Baš nam je prijalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično.Domačini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Mart 7, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam hteo da dođem. I još ženu da iznenadim apartmanom u hotelu. Ali se kockice nisu sklopile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično.Domačini. Sad vidim, lepa nam je slika Hvala Vam što ste bili, stvarno. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...