Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem letnje gume 245 - 40 R18

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Kupujem letnji set guma u dimenziji 245-40 R18. Gume moraju imati dubinu sare preko 6mm i ne smeju biti starije od 2013. godine. Pozeljno je da sve 4 gume budu iste ali u obzir dolazi i opcija 2+2. 

KINEZI STOP ! Kineske i gume slicnog kvaliteta ne dolaze u obzir !

Tel. 065/877-7776 Dragan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2915 postova

imas tigar ,jeftinije nego ikad,letos u grckoj poplava tigar guma ,moldavci,rumuni,bugari,grci razna boranija,uglavnom v oze primu, i sinersis,nemors da budes gadljiv,jednom kad budes cekao u redu na granici pogledaj gume,50% nikad cuo,neznam sta je ime proizvodjaca a sta model.Isto vaz i  za ulja.Na bevo mercedesu ja garantujem da za 70% o.e.m. ulja za prvu ugradnju ovde niko nikad nije cuo a ima ih na desetine.

• Ne silazi, 2915 postova

tigar se vec 20 godina u engleskoj prodaje oko 10% trzista-mnogo vise nego neki mnogo poznatiji proizvodjaci.Do dolaska fijata firma sa najvecim prihodom u zemlji.Miselin ih je progurao pa je to danas tamo -PAZI SVAKI deseti auto.To nije propaganda i traje vec dve decenije.Ja u normalnoj  voznji sam vozio  miselin,ceat pireli,bridzston,danlop,rane tigrove,toyo,rigdon,nexen,barum,continental,fulda,,kleber i  te tigrove za englesku-ambasador,i za nemacku rotex, dimenzije 14  ubi me nevidim razliku osim sto mi je potpuno nekoristena miselinka rezrvna ekplodirala i rasturila plastiku u gepeku -mogo si gurnuti ruku u gumu i druga na 20 na sat pukla  bocno-nema popravke. Video sam par likova sa raznim cipovanim autima na 250-300 konja sa  novim vinterama  18 cola da divljaju po miseluku,pitm ih kako je oni kazu tolko je jefina da dobijes dve za jednu u odnosu na nekog jaceg proizvodjaca.Te nove tigarke u  vecim dimenzijama su se pojavile i extremno su jetine.

Promenio član sasa ns 1

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Licno obozavam winteru, guma ujeda, ove godine sam je istestirao maksimalno i prezadovoljan sam. Tigrove letnje vec ne volim, mozda sto sam ih vozio na jugu, ali sigura mi je bila losa po utisku, a nisam agresivan vozac. Trayal je isto sto i kinez (starfire), tigar je vec za klasu bolja guma, komsija uzeo prosle godine zimsku starfire wr200, eno mu je sad ko plastika.

• Drug član, 2775 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Tigar je isto sto i kinez. Ja ih na moj auto necu staviti. U svakom slucaju, hvala na preporuci.

Ja ih ne bih uporedio nikad. Ali dobro. A na drugu stranu, ta dimenzija nije na jeftinom autu, a u radnji izbora koliko hoces, pa se kupe nove i mirna glava!

Ja znam za lika iz ZR koji radi sa polovnim gumama, Branislav Katic na FB.

Mada nisam nikad kupio polovne gume, tako da ne znam kakva mu je "roba". Za mene je bolja nova Tigar nego neka koju je neko skinuo sa auta.

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Kupljene Continental Conti Sport Contact 5 gume. Hvala svima na savetima i preporukama. 

P.S. Tigar je dobar samo vozacima koji nisu probali bolju gumu. 

post-2609-0-58106700-1486640150.jpg

post-2609-0-69854300-1486640323.jpg

post-2609-0-93420300-1486640337.jpg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja