lemy 1087 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To da plinom jeste najefikasnije i najjeftinuje ali meni dosta veliko. Kupio sam ga ali mislim da ga nisam ni jednom koristio pošto zauzima dosta mesta Ja planiram nešto ovako, mislim da je dovoljno za kafu i divljini, na pecanju i sl, a nije skupo #Aliexpress € 5,07 47%OFF | TOMSHOO Mini Alcohol Stove + Stand Rack Tray Spirit Burner Furnace Stove Portable Outdoor Camping Picnic Stove with Rack Hikinghttps://a.aliexpress.com/_d6tw96T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18078 Napisano Maj 13, 2020 Integrisan, 5348 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jest vece al nije strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1043 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Steta, jer zauzima malo mesta i pravilnog je oblika a radi na benzin koji uz motor imam uvek. Ipak ce onda onaj na plin kod kineza da se kupi. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Maj 13, 2020 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa možeš i da napraviš od pivske konzerve. To je najjeftinije. Isto radi na alkohol ili šta već. Meni je ovaj mali Primus ekstra ako hoćeš da skuvas kafu, čaj,da podgrejes gotovo jelo... Nije mi baš da bi kuvao paprikaš. Više mi je kao zabava na putovanju. Ono kad se smestimo, podignemo šatore... ajd sad malo da "kuvamo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...