LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 16, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bocni koferi razlicite zapremine ima poente staviti samo ako motor ima 1 bocni auspuh koji smeta, kao kod BMW 1200 GS/GSA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Decembar 17, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kod mene je auspuh sa jedne strane a opet nekako mi grdan onaj od 46l za bocni kofer ...pa reko aj od iskusnijih da cujem misljenja ...izgled ili prakticnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 17, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kod mene je auspuh sa jedne strane a opet nekako mi grdan onaj od 46l za bocni kofer ...pa reko aj od iskusnijih da cujem misljenja ...izgled ili prakticnost Izgled je definitivno bolji.Koristim kappine od 37l vec 2 godine. Sve stvari stavljam u torbu i torbu u kofer. Tako je brze i prakticnije. Nikada nisu pustili vodu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 13, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se nadovezem ovde,evo ja kupio za Tracer a: https://www.givi.it/cases/Monokey/TRK33B TREKKER Black Line 31000din sa nosacem i top case: https://www.givi.it/cases/Monokey/TRK46B TREKKER Black Line 2 kofera 44hilajde + 20hiljade nosac uvek sam zeleo da imam aluminijumske kofere,ali kad me upitao ''jel planiras da vozis Saharu'' reko ne...''onda ti ne trebaju meni je zelja i dalje da ih imam,ali ovi koferi su stvarno super,da skines kofere i nosac bukvaln oti treba manje od minuta zadnji kofer na 180km/h ne da ne mrda,nego musica stoji na njemu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2043 Napisano Februar 18, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 2/13/2018 at 21:59, Stefan Lone Wolf je napisao: Moram da se nadovezem ovde,evo ja kupio za Tracer a: https://www.givi.it/cases/Monokey/TRK33B TREKKER Black Line 31000din sa nosacem i top case: https://www.givi.it/cases/Monokey/TRK46B TREKKER Black Line 2 kofera 44hilajde + 20hiljade nosac uvek sam zeleo da imam aluminijumske kofere,ali kad me upitao ''jel planiras da vozis Saharu'' reko ne...''onda ti ne trebaju meni je zelja i dalje da ih imam,ali ovi koferi su stvarno super,da skines kofere i nosac bukvaln oti treba manje od minuta zadnji kofer na 180km/h ne da ne mrda,nego musica stoji na njemu Vozim Tracera 900 odskora i kompletirao sam Shad Sh58x i SH36 sa 3P nosacima prvensteno zbog cijene a zbog izgleda 3P nosaca kad koferi nisu an motoru. Trekker mi je bio u uzem izboru al ipak za nijansu skuplji nego sam zelio da dam. U svakom slucaju cestitke na koferima, mocno izgledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 18, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 🖒Meni je Mane (Barel) preporucio 33L za bocne,vise od toga bi bilo previse za ovaj model...savet za sve...sledeci bi morali da budu alu,pa makar bio na stand by u do naredne sezone Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2043 Napisano Februar 18, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se sa konstatacijom ''ne preko 33l'' jer su moji 36 a i dalje se bas uklapaju. Al kako neko nekad rece ljepota je u oku posmatraca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 18, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se sa konstatacijom ''ne preko 33l'' jer su moji 36 a i dalje se bas uklapaju. Al kako neko nekad rece ljepota je u oku posmatraca.ovi imaju aerodinamiku,"kockasti" su nekako mnogo robusniji...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2043 Napisano Februar 18, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Da, vjerovatno zbog aerodinamicnog oblika izgledaju manji nego sto u stvari i jesu. U svakom slucaju ja bas zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...