sasa umag 11 Napisano April 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan poklanjam orginalni auspuh za Yamahu R6 2002g,presao 0km,ali samo onome tko vozi taj motor i stvarno mu je potreban. Auspuh je skinut sa njega jos u trgovini i montiran Akrapovic. Naravno,treba se provozati do Umaga po njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 5, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam ja ako das i r6 uz njega! i doci cu po njega! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam ja ako das i r6 uz njega! i doci cu po njega! ;D znas da je otisao jos prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 5, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Znam, rekoh mozda se vratio, kao Lesi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 6, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne treba auspuh, ali moram reci: bravo Sasa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo.Pozdravljam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast covece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku pohvalu,stvarno Sale svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Sale ovo se ne vidja svaki dan izvinjavam se za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,dosta je pohvala,nisam ni prvi ni zadnji koji je nesto poklonio,samo se nadam da mozda nekome bude potrebno. Oko 200 ljudi iz Srbije dolazi u Umag na susret pa ako se netko javi,moze mu se i povesti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,dosta je pohvala,nisam ni prvi ni zadnji koji je nesto poklonio,samo se nadam da mozda nekome bude potrebno. Oko 200 ljudi iz Srbije dolazi u Umag na susret pa ako se netko javi,moze mu se i povesti Moj duboki naklon i postovanje Prije dvije godine sam bio u Istri u gostima kod prijatelja u pazinu i solidno obisao Istru (Pazin, Pula, Porech, Rovinj i dosta manjih sela u Istri, fantasticne feste svako vece) i zakljucio da su Istriani divni ljudi, sa jako lijepom blagom naravi i manirima, ali ovo je zaista za svaku pohvalu. Sasa, svaka cast,ako se ikad vidimo, a ocemo, cim dodjem do Pazina, duzan sam pice za ovaj gest jer definitivno govori nesto o covjeku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brundo 0 Napisano April 7, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: ZG trenutno, Rijeka u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pase na fz 6 da odmah pokupim? He...he... sala mala... Stvarno ljepo od tebe. Ides u Ri ovaj vikend na hapening? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam ali moram da pozdravim ovakav gest ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sale svaka cast ja dajem pivo za ovakav gest.. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 19, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jos uvijek se niko nije javio,i dalje skuplja prasinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 19, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan jedino postom da ga posaljes placam troskove,hladno je sad da motorom dodjem u umag Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 19, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jedino postom da ga posaljes placam troskove,hladno je sad da motorom dodjem u umag ti nemas R6 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 20, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan otkud znas... ne veruj svemu sto pise ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mozes li mi reci, koliko je dugacak lonac, stavio sam neki od honde na moju yamahu diversion, pa je malo duzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan poklanjam orginalni auspuh za Yamahu R6 2002g,presao 0km,ali samo onome tko vozi taj motor i stvarno mu je potreban. Auspuh je skinut sa njega jos u trgovini i montiran Akrapovic. Naravno,treba se provozati do Umaga po njega Svaka cast Sashi na izuzetno lepom gestu, ali je covek lepo napisao da je poklon SAMO ZA VLASNIKE R6....da li je potrebno i da vam trazi saobracajnu od R6 na uvid ? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma nije samo za R6,posto je auspuh NOV,volio bi da se ne prepravlja nego da ode na R6,ali ako nekome stvarno treba za neki drugi motor,nema problema. znaci,dajem ga bilo kome ko moze sa njim nesto napraviti,ali ga sigurno necu dati nekome tko preprodaje motore pa moj poklon unovci Prodati ga mogu i ja da hocu to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14418 Napisano Novembar 3, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan koja je kilometraza bgd-umag? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan koja je kilometraza bgd-umag? 650 km,ali nije ni to problem,uskoro dolazim gore pa donesem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo,ovako,auspuh je otisao u Pancevo nasem bivsem adminu Dirrty-u koji je sinoc sa CBR 929 pao kod Kovina i treba ga promjeniti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je sa njime sve u redu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...