nikvuksa 1688 Napisano Februar 1, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan me zove drugar, kaže vraća se sa skijanja, sreo nekih 100 bajkera oko Minhena pa se setio kako sam mu pričao o ovom putopisu. Ako neko nije pročitao, evo sada prilike da pogleda ovaj nesvakidašnji putopis i podvig naše kolege. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 1, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan neprocenjivo iskustvo zavidim ti ostavio si me bez teksta samo bravo najjaci putopis na forumu da ne volim r isao bih sigurno pozz za tebe kolega i sve ti najbolje zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 1, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na odličnom putopisu sada mi je sve već jasnije, zašto sam ja u ovu sredu sreo toliko bajkera na autoputu, a ništa mi nije bilo jasno do sada A i tebi@nikvuksa hvala što si probudio opet putopis! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovih dana po kakvom vremenu ljudi voze idu na skup pa im blicam, masem, pokazujem, oni me i ne vide od vejavice, pljuskova, vetar ih pomera levo desno po autoputu. Samo mogu da kazem kapa dole i tebi i svima koji krenu na ovaj skup. Cetvoricu sam video bas veje sneg, ne stoje, voze. Jednog sam video posle po pljusku stao u zaustavnu traku ali imao nesto kao krzno obuceno, mozda zenina bunda, verovatno da skine jer se natopilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto ste podigli ovu temu,evo jutros je prelistao ponovo,i budi jako lepa sećanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok , šta si radio kad treba da pišaš trebalo je naći iglu u plastu sena? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se upisas u plast, to gotovo da se i ne osjeti, a i toplo Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 3, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Sam na takav put zimi, odvažno, hrabro, samouvereno i po malo "ludo". Zima zima e pa štaje, ako je zima, tu je Darko lav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 3, 2020 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, radeyamaha je napisao: Sve je to ok , šta si radio kad treba da pišaš trebalo je naći iglu u plastu sena? Hello sok je majka za to Sva sreća imao je ko da me uputi u te probleme. Kaze kolega ponesi,ma jok ja,slabo konzumiram sokove,kaze slabo ti,ali ovaj tvoj ce i te kako konzumirati flasu na minus 15 i vise posle toliko litra ispijenog piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Sada prvi put videh ovaj zimopis - BRAVO čoveče!Velika pobeda pred samim sobom. Nadam se da i dalje ispisuješ tu svoju životnu knjigu i ostvaruješ svoje želje. Samo napred.Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam pročitao putopis, svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Februar 11, 2020 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan On 2/2/2020 at 9:32 AM, darko dav said: Hvala sto ste podigli ovu temu,evo jutros je prelistao ponovo,i budi jako lepa sećanja. Jel te vata jeza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Djokic je napisao: Jel te vata jeza Ma jooook,dal je adrenalin bio ili sta,stvarno nije bilo strasno.Jesam se obukao kao medved,i jedino na stopala sam osećao hladnocu,ali i to nije bilo da ne moze da se izdrzi.Inace kao sto sam bio napisao,jako sam zimljiv,sto mnogi i ne mogu da poveruju.Ja kazem da je sve u glavi, prosle godine resio da plivam za casni krst,bez ikakvih problema,kad resis u glavi da Mozes,sve ostalo ide samo od sebe.Tako je sa mnogim stvarima u životu,pokusajte i videcete i sami 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, kad rešiš u glavi onda je posle sve puno lakše nego kad ideš protiv volje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 18, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobih neke slike sa skupa ove godine, od nekih koji su išli sa MZ - ima. Nešto se baš i nisu proveli, zima podbacila i u nemačkoj - uglavnom nema snega, samo blato . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Ovo je odlicna prilika za pokrenuti Temu: Zato se odrzavaju Zimski moto skupovi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...