Fanđo 78 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kao što napisah, da li znate gde ima da se kupi torba koja bi stajala između kolena i kako se "stručno" zove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 31, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tunel torba Ima je u Louisu za 30-tak eura a ima i Givi - Kappa za 60 - 80 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 31, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti je ta iz Louisa ( ja sam joj našio crvene kedere zbog radi sedišta tada) A ovo je Givi - iz oba ugla. Louisova je veće zapremine ali malo glindžavija. Za te pare - brutalna Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jel se mrda u vožnji levo-desno? Kako se kači na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 31, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kači se kaiševima sa strane i čičkovima koje nalepiš na plastike. Ja sam probušio vrata od pregrade ispod kormana i provukao 2 šrafa povezana flahom i u torbi na prednjoj strani izbušio rupe. Iznutra preko šrafova stavim flah sa odgovarajućim rupama i zavrnem leptir - maticama... Nije nešto ali ne mož' da spadne a neko ako hoće da je mazne mora da se aka sa odvrtanjem... Ko hoće da je drpi - drpiće je Uglavnom, neće spasti u vožnji. Generalno te torbe se uvale između nogu i vozač ih pridržava podkolenicama. Korisna stvar svakako, pogotovo za dalji put. Svašta - nešto stane u nju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Januar 31, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan https://m.louis.eu/artikel/moto-detail-scooter-bag/10025359?list=269146665&filter_article_number=10025359 Evo je u Luisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 31, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadješ, imam ja org za atlantic, koju sam kupio pre 4 god i nikad je nisam ni stavio na njega.. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci! Dadinho , vozim X9, ne znam da li bi pasovalo. Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Februar 2, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se istripovao da voziš AA.. Ako nekom zatreba za AA, cena 60€ (Nova). Plaćena 120€. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...