dragan1 21 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa njima je samo da se ide uzivo i proveri sta imaju i sta mogu da urade... Kad im sedis tamo na grbaci sve bude kako treba a ako ih ostavis sami da se "igraju" onda problemi nastaju... Naravno tu se javlja problem onima sto nisu iz NS... pa kao ja pa jel ja na kraju moram da proveravam da li su dobro uradili i nakraju platim nego koji je drugi serviser yamahe u ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 10, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to i mene zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovlasceni servis je jedino Rodic koliko ja znam, ali ja recimo sam zadnja dva puta terao motor 150 metara od Rodica u Suzuki i uradili su posao odlicno, medjutim nisam radio nista vise do servisa i menjanja guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yamaha-motor-srbija.rs/kontakt/default.htm živela konkurencija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yamaha-motor-srbija.rs/kontakt/default.htm živela konkurencija hvala to sam trazio prvo cu kod njih da vidim kakva je situacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio, vakum membrana za karb za ST 750, 200e po komadu (dva komada treba). Pa ko ima nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio, vakum membrana za karb za ST 750, 200e po komadu (dva komada treba). Pa ko ima nek izvoli gde si bio u rodicu ili ovih drugih :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onih drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod rodica iz NS narucio pocetko decembra teflone za viljusku. Posle dosta cimanja i slanja faksom koji deo mi treba ,deo je narucen i receno mi je da stize za 3 do 5 nedelja....u petak mi je receno da deo stize 18. januara .... videcemo sta sledi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 16, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se kladimo da stize krajem februara u najboljem slucaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm pa imacemo malo problema onda...da nisu trazili avans od 50% boleo bih me tuki...ovako ce morati da ispostuju veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 16, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam davao 50%, pa sam cekao i zvao i zvao i zvao Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Januar 17, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo pozitivna iskustva sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, samo pozitivna iskustva sa servisom. Baki, serviser, jer maksimalno korektan i sve na šta sam imao zamjerku, pitanje ili potrebu za razjašnjenjem, čovjek je odgovarao i odrađivao odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan danas me avao momak iz rodica...kaze da je deo stigao na carinu i do kraja nedelje je kod mene...aj da vidimo. Inace drugar ima yamahu tt kao moju koja je odrzavana u rodicu u ns i stelovani karburatori skoro...motor kida,mnogo bolje vuce i lepse radi od mog na leru. Jel zna neko koja bi cena bila da se kod njih ociste i nasteluju karbovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan meni rekose zamene sva ulja zamene 2 gume balansiranje filteri svecice pregled ventila ako bude sa stelovanjem nece preci 30soma beme pa ti vidi nesto mozda izmedju.....mozda ako me ne lazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Javna pohvala za majstor Branka iz Yamahe Rodić,motor mi je uštelovao svaka mu čast,ljubazan,pedantan i stvarno se potrudi oko motora da bude sve kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa Plattnerom, nisam na forumu nista pronasao? Hvala Pokusao sam da otvorim temu u ovom delu foruma, al nemam mogucnost, pa molim admina da otvori temu yamaha plattner, pa da vidimo kakva su iskustva. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Maj 25, 2012 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prosle sezone kod Yamahe Plattner, dole kod auto puta na Dusanovcu. Odradili su mi standardni servis sa mojim delovima i zavrsili sve brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio deo kod Yamahe Rodic, oni rekose- stize za nedelju dana... Proslo je vec deset dana i danas mi kazu jos 5 dana... Nema sta- vrlo korektna saradnja.. . Prosto sam odusevljen ( ) da vise nikad nista necu porucivati i raditi kod njih... Ako ista mrzim- to je nepostovanje dogovora i reci... Kod nekog drugog dobavljaca stvar bi bila resena za 3 dana, a ja jurim zvanicni servis...izem ti servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...