Majesty 0 Napisano April 5, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o majstorima koji rade u servisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre par dana da uradim prvi servis. dosta su jeftiniji od spaleta (a ko nije) profesionalni korektni motor je bio gotov i pre nego sto su mi rekli da ce biti-tj ja prosetao gradom dok se motor hladio i cekao servis i dosao ranije od dogovorenog vremena,muvam se po radnji,oko motora vidim na rucicama celofan obmotan kulturno da ih majstor ne isprlja (neznam da li je to obicaj u svim servisima i da li je to standard ali meni se jako dopalo sto je ostao cist jer je motor em nov em beo) kad oni pa mozes da ga vozis ako hoces gotov je Poznajem stevu mislim da im je on glavni serviser ili sef servisa odlican momak,popricali smo lepo,dobio fiskalni racun i to je to . idem opet kod njih na 6.000km sve preporuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 2, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uradjen servis na 6000. Malo sam ih zapitkivao i izgleda da su uradili sve po knjizi. Zamenjeno ulje (yamalube 1l), ociscen filter vazduha, pregledana svecica, pregledani ventili (vidi se da su poklopci skidani, kljuc ostavio maleni trag na poklopcu ventila).... Lanac namazan, iako je vec bio ciscen 100km ranije, sajle podmazane... Takodje, rucice su bile uvijene u celofan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 9, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo kritike. Treba da mi zamene semering u viljusci. Cekam ga 3 nedelje. 2 puta sam dolazio i cekao me odgovor stize u ponedeljak. Nakon te 3 nedelje odvezem motor i kazu mi da dodjem u petak (za 4 dana). U cetvrtak nazovem da mi potvrde da dodjem u petak i kazu dodji na kraju radnog vremena. Danas (petak) mi kazu: sutra ili ponedeljak... mesec dana zamena semeringa. Razumem da imaju pune ruke posla, ali sto je mnogo mnogo je.. Bar da ne daju prazna obecanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan 3 puta im saljem mail i jos nista, trazim cenu malog servisa kod njih za xt600 i sta sve spada u to i nista..nemogu da verujem, mail je sa ofi sajta rodica..totalno neodgovorno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 19, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme, nazalost, dosta ih posecujem. Evo danas su prihvatili da mi ponovo rasklope i pregledaju (premere) motor nakon moje reklamacije da mi nakon servisa vuce u desno. Cak su me zvali da ga prevezu kombijem iz Sapca u NS besplatno jer su bili u prolazu, jer kazu da nije dovoljno bezbedno voziti ako motor vuce. Sve pohvale za preuzimanje odgovornosti. Normalna stvar, al ne u ovoj zemlji. Najbolje zovi telefonom, posto u Srbiji dobiti odgovor mailom je cista lutrija. Jako su teski na procenjivanju unapred. Uvek kazu da ce se cena znati na kraju. Ja se do sad nisam nikad razocarao u cenu. Svaki put kada sam ih "naterao" da procene cenu unapred na kraju je bilo jeftinije. za moj motorcic je cena bila 3500 za manji servis. U to je uracunato i litar ulja od oko 1000 din. Sat rada je 2000din ali za mali servis im i ne treba vise. Uradili su sve po yamahinom uputstvu za 6000km. I da, jos jedno malo pozitivno iskustvo: Dosao sam da kupim sijalicu za far, pitao koliko je, majstor je odmah izleteo zamenio je, cak je i malo pregledao okolo i dotegao neke opustene srafice iako to niko nije trazio... Raspisah se ovde kao da sam im jedina musterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Zvao bih ali sam oko 10000km od Srbije, a kada dodjem treba da odradim servis, za mene sezona pocinje tek za 20 dana, mislio sam da se malo raspitam kako i sta itd itd..pa kada dodjem da mi je sve ugovoreno da ne gubim vreme, jer je moja kobilica jako stara i valjace joj novo ulje, filter itd itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 19, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra po motor pa cu im reci da pogledaju mail ako ti znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Super, ili ih jednostavno pitaj koliko kosta to zadovoljstvo kod njih i sta spada u taj mali servis, hvala bate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 21, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP gde je u NS servis yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 5, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan partizanska 1. ugao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan partizanska 1. ugao sve si mi rekao ??? ??? ??? koji deo ns kako doci do njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 6, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan klikni ovde i unesi Partizanska Novi Sad evo sad sam ti sve rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan UUuu pa jednostavnoo to je bar lako, na ulasnu u grad kod prvog semofra stanes i pogledas na cosak preko levi i to je jamaha rodic, nacrtani na zidu moroti, camci, ispred isto izlozba..ulazak iz BG sa autoputa...odakle si, ti si sa Istoka??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan preko brda od NS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan kada udjes u petrovaradin, ides preko duge, prva desno na kej ides, pa levo. ides skorzzzzzzz pravi i pratis put...na raskrsnici imas tamo zrenjenin i centar, ti ides desno na centar i dolazis kao i ovi iz bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Avgust 19, 2010 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako rade majstori u ovom servisu, hvala bogu ali znam kako je naruciti rezervni deo: Zvao sam telefonom (nasao na njihovom sajtu) i posto deo nisu imali na stanju, rekose cenu, rok isporuke 2-3 nedelje. OK, rekoh - cekacu.... Prodjose 3 nedelje, niko ne zove, pa ja pozvah njih: porucio sam deo pre 3 nedelje, da li je stigao? Odovor: Ne znam, vi ste se to dogovarali sa Ladislavom, a on je na odmoru.... ??? Provericu, pa cu vas pozvati... Da li treba da napominjem da nemam pojma ko je Ladislav ??? u sledecih par dana me nisu zvali (bas cudno zar ne ), ali sam ja zvao njih i dobio sledece odgovore: deo je na carini, stize danas, stize sutra, stize popodne, stize veceras u 7. E bas taj deo nije stigao...... stici ce samo ne znam kada.... kolega nije tu, zovite za pola sata.... Pa sam na kraju i otisao u NS i trazio informaciju kada ce da isporuce deo. Odgovor je bio: deo je sigurno porucen, ali ne znam kada ce stici..... bas sutra stize posiljka na carinu i mozda je u njoj.... Da ne duzim.. deo nije stigao ni tada, ni par dana posle toga, ni jednom mi nisu vratili poziv, zvali su Ladislava na odmoru u Grckoj da bi mi rekli da je deo konacno stigao na carinu. Cekao sam 2 dana da me pozovu i kazu da je deo ocarinjen sto se naravno nije desilo, da bi mi danas, kada sam ih pozvao, rekli da ipak moram da zovem u ponedeljak i da vidim sa Ladislavom....................... :o:-\ :-X 5 nedelja cekam deo sa rokom isporuke 2-3 nedelje i siguran sam da necu ni u ponedeljak da dobijem deo.... Toliko o Rodicu i toliko o tome da cu ikada poruciti deo preko njih ili uci u njihovu radnju. Bolje da sam ostavio Platneru kaparu (50%) i preko njih porucio (skuplji) deo, bar bih mogao da ih posecujem svaki dan... pa kome pre dosadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ali sam ja zvao njih i dobio sledece odgovore: deo je na carini, stize danas, stize sutra, stize popodne, stize veceras u 7. E bas taj deo nije stigao...... stici ce samo ne znam kada.... kolega nije tu, zovite za pola sata.... Iste odgovore sam i ja dobijao ....posle 56 dana je stigao deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 20, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos moze da uvozii delove? Ni meni se ne svidja koliko traje isporuka i sto nisu iskreni za koliko deo stize.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam prosao i ja pre nekih mesec dana...zvao Yamahu da se raspitam za senzor brzine na TZR50 , oni mi odmah rekose da deo kosta 57e te da se na njega ceka 2-3 nedelje...ok , rekoh , nije strasno i narucim taj deo , te ostavim broj tel i oni ce mi javiti cim stigne deo...prodje 3 nedelje pa resih da proverim sta se desava jer oni naravno ne zovu...sta bi " molim ime , pa mi smo vec dobili dva senzora koja su otisla na druge adrese a mene su zaboravili , no evo deo ce stici za nekih 7-10 dana 100% "...opet ne zovu, pa resih da cimnem jer vidim da je bagra u pitanju..." da proverim , ah da deo stize za 2-3 dana tj u ponedeljak je sigurno tu" , OK...zovem ja u ponedeljak i dobijam ovaj odgovor " deo je stigao , sto znaci danas ili max u utorak je vas " ...dodje sreda i posto vidim da nema dela , opet nazovem..." deo , koji deo , pa on uopste i nije stigao u ponedejak :o " , molim , " ma koga vi bre jbte i lazte itd." nakrpim ja njega i on rece " cimni me u 16h imacu tacnu informaciju"...16h " jos mi nije stigao zvanican mail od Yamahe pa te molim da zoves sutra ??? ... petak " deo sigurno dobijate u ponedeljak " , rekoh bog te mazao odjednom se deo moze nabaviti za 1 dan ? ... ponedeljak , "deo stize danas ili max sutra"...naravno da deo nije stigao kad je reseno , vec je stigao u sredu...i tako vam ja provedeh 2 meseca u moljenju i jurenju jbnog dela..nudili mi da odrade prevoz motora i da mi za dz promenu deo , ali kad sam video koliko sam cekao deo , skontam da ako dam motor dobijam ga za godinu dana ;D , ako ga dobijem uopste BAGRA i nista vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 20, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam jedini kome nude prevoz motora kad zabrljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da , ali sam se nakon toga cuo sa Havarisanim , i on malo razmisli pa rece " kakve sve bagre ima i sta se sve radi bolje nemoj ti dati motor vec dodji kod mene pa cemo to uraditi " ...sreca u Havarisanog koji mi inace odrzava makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan a u br citam ove postove de cu ja moje cedo da teram na servis leleleleeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa njima je samo da se ide uzivo i proveri sta imaju i sta mogu da urade... Kad im sedis tamo na grbaci sve bude kako treba a ako ih ostavis sami da se "igraju" onda problemi nastaju... Naravno tu se javlja problem onima sto nisu iz NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...