Jupiter 3339 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Jeste da pratim forum već duže vreme (godinama), ali sam sada počeo i da učestvujem u nekim temicama pa reko' da napišem reč, dve više o sebi. Po lokaciji bivstvovanja sam Beograđanin, vozim Suzuki SV650. Za mene je motor pre svega prevozno sredstvo, i koristim ga za vožnju po gradu i kraćim relacijama, 100-200-300km. Za to mi je SV idealan. Tako je, reći ću nažalost, jer nemam vremena za više, za neka duža putovanja, akcije van grada, avanture po svetu i Evropi. Mislim da je sjajno što je forum u ovoj meri živ, svaka čast onima koji ga održavaju takvim, jer lepo je videti da postoji jedna aktivna moto zajednica koja nije obeležena nekim svojim kodeksom već samo pravilima lepog ponašanja i drugarstvom. Lepo je što su tu i ljudi koji žive van Srbije, a svojom aktivnošću doprinose kvalitetu ovog foruma. Veliki pozdrav za sve vas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano Januar 18, 2017 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na Forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3339 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Januar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16463 Napisano Januar 18, 2017 Integrisan, 9439 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3339 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce jedno za Arakisa (ili nekoga ko zna, ili nekoga ko zna nekoga ko zna), jer administrira. Iz kog razloga je određeni deo tema zaključan i meni nedostupan? Na primer htedoh reći nešto ovom dečku što odlazi na brod kao barista, zatim tu su još neke teme poput Šta vas je iznerviralo danas, i još neke... Mislim, teme su opšte pa mi to malo čudno. Znam da ja ako sam postavio temu mogu da je zaključam. Da li je u pitanju broj klikova, poseta, ocena? Ne videh nigde neko objašnjenje, možda nisam dovoljno tražio ili su zaista sve te teme zaključane od strane domaćina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2822 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je broj tvojih poruka na forumu. Dok ih ne iskucaš 100, jedan dobar deo foruma za tebe je nedostupan za pisanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3339 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je broj tvojih poruka na forumu. Dok ih ne iskucaš 100, jedan dobar deo foruma za tebe je nedostupan za pisanje. Hvala Vaso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2822 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3339 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, dobrodošao. I hvala svima, pa i tebi na dobrodošlici. (nakucaćemo mi tih 100-200 poruka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2822 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, da. No, ne broje se u svim forumima. Samo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...