Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ujterivac.....sad si ga uterao.... to je cista egzotika. 38 komada ikad napravljenih. Nije Citroen vankel ( mozda i jeste masina? ) vec kao sto rece @milomir22 Van Veen ocr 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Januar 18, 2017 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan iz SSSR-a ili Istocne Nemacke mi deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Cim ima odvojen mjenjac od masine onda je amerikanac ili englez. Samo mi djed odavno nije ziv da ga pitam koji je motor u pitanju, posto je ovo nesto od prije WWII. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Januar 18, 2017 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo bre neko nabudzio Lombardinijev dizel od kultivatora...hahaha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Will diesel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ujterivac.....sad si ga uterao.... to je cista egzotika. 38 komada ikad napravljenih. Nije Citroen vankel ( mozda i jeste masina? ) vec kao sto rece @milomir22 Van Veen ocr 1000. Ma masina jeste Citroën zato sam je i postavio. I prodali su ukupno 38 komada Van Veen-a od 1978-1981. Dotée d’un moteur Comotor 624 de Citroën GS, l’hollandaise et artisanale Van Veen 1000 OCR fera encore pire : 38 exemplaires seulement entre 78 et 81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Januar 18, 2017 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde neki casopis...al' ko ce to sad da trazi gde je neki svaba na sasiju od Bmw-a to prilicno elegantno zabudzio. Mozda ima i na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ujterivac.....sad si ga uterao.... to je cista egzotika. 38 komada ikad napravljenih. Nije Citroen vankel ( mozda i jeste masina? ) vec kao sto rece @milomir22 Van Veen ocr 1000. Ma masina jeste Citroën zato sam je i postavio. I prodali su ukupno 38 komada Van Veen-a od 1978-1981. Dotée d’un moteur Comotor 624 de Citroën GS, l’hollandaise et artisanale Van Veen 1000 OCR fera encore pire : 38 exemplaires seulement entre 78 et 81 Eto...Nikad me nije interesovalo ciji je agregat u Van Veen-u, ali mi se motocikl u to vrijeme strava svidjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da nije Royal Enfield sa istim lombardini motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sta i kako evo ovdje: http://www.writteninchrome.com/view-post/Will-Diesel-Motorcycles-Ever-Catch-On Nego sta je ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Januar 18, 2017 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Masina je po svemu sudeci cvaja sa dva cilindra. Ako nije neki prastari japanac, moze biti neka azijatska kopija, kao moderna, u stvari zarobljena u vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Cvaja jeste, kako se i vidi. Japanac jeste iz pocetka dominacije zemlje izlazeceg sunca u moto industriji, znaci 60-te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone GTO Američke proizvodnje...Za mene ga je odala ta mala crna naljepnica na rezervoaru... Mislim da je ovaj model 35occm ili tako nešto... više ne mogu da se sjetim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10471 Napisano Januar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da su proizvodili motore, poznati su po gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone GTO Američke proizvodnje... Za mene ga je odala ta mala crna naljepnica na rezervoaru... Mislim da je ovaj model 35occm ili tako nešto... više ne mogu da se sjetim... Jeste samo je japanska proizvodnja i fabrika se poslije prestanka proizvodnje motocikala preorjentisala na proizvodnju cuvenih Brigestone guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2Utjerivač u pravu si: Čitao sam nešto o Američkom sistemu od nepostojećeg sustainability pa sam napisao Američke proizvodnje... idiot... Izvinjavam se... u uzbuđenju što i ja znam nešto sam zaboravio da stavim sledeći challenge... Evo ga...windows screen capture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Triumph 1914. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veljko na dobrom si kontinentu ali nisi u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Indian. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nope Motor je iz 1920-ih...Neću se oglašavati dalje dok ne pogodite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan model 20 norton? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan BSA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pročitajte ovu knjigu dječaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan brat blizanac Rudge-Whitworth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...