Mimeola 104 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan U potraznji sam za zadnju gumu viraga 1100. Dimenzije su malo specificne pa mi treba info gde sve mogu pogledati. Dimenzija gume je 140/90 R15. Takodje citao sam negde da su stavljane i 150/80 r15 pa ako neko ima iskustva nek javi. Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 237 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj BMW Radulovic, oni prodaju Bridgestone gume I vidi da li imaju na stanju Exedra Max u trazenim dimenzijama. Ja sam presao oko 4000km I imam samo reci hvale za gumu! Pre toga proveri da li ima prostora I koliko izmedju trenutno namontirane gume I kucista kardana( treba ti preko 6, 7 mm) I moci ces sam da odredis da li moze da se montira 150/80/15, ukoliko vec nemaju ovu od 140. BRIDGESTONEDragoslava Srejovića bbtel/fax: +381 11 2080 999mob: +381 63 575 465mail: bridgestone@radulovic-group.com Prodaja i montaža pneumatika Ili pozovi Dejana iz Pilot Sporta - pa vidi da li on ima nesto od Pirelija, Dunlopa... 065 82 555 51 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pomogne http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110256-nove-gume-izbor/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzim odgovorima :-) Sto se tice dimenzija cini mi se da ima mesta za malo siru gumu ali ne previse. Mada razlika nije velika ali opet bih isao na fabricku varijantu. Pricao sam juce sa nekim iz pilot sporta i trenutno su imali na stanju dunlop D404 ali manje dimenzije mislim 150/70. Ali naravno momak mi je rekao da se ceka max 7 dana na bilo koju drugu iz njihove ponude sto je odlicno. Nikola535: hvala na usmerenju nisam uspeo da nadjem ni jednu temu o gumama. U svakom slucaju odluka je pala na haidenau k65. Javljam utiske cim se otopi ovo belo g**** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 11, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Za pilot sport nemam pozitivne reči zavlačili me dve-tri nedelje i na kraju ćorak, nisu ni nabavili gumu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisabon 2 Napisano Januar 12, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia leonardo,yamaha virago Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena te haidenau k65? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 12, 2017 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena te haidenau k65? Odgovorio sam na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Januar 14, 2017 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, imao sam isti problem letos, ista dimenzija ide na moj, Suzuki Savage je u pitanju. Posle dva meseca potrage sam uspeo da je nadjem, na kupujem prodajem... Samo polako, isplivace negde, dosta retka dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Januar 15, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Bas iz tog razloga sam krenuo u potragu malo ranije. Ali kolega sa foruma B@ne me je spasao duze potrage i evo nova haidenau k65 ceka na ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Januar 27, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kupovao od B@ane ķ65 za viraga 535, guma je solidna. Mada smo i ja a i ja prijatelj koji je istu uzeo, imali problema sa proklizavanjem na mokrom asfaltu. Po suvom asfaltu je fenomenalna ali ćeš morati biti obazriviji po mokrom. Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...