nemo 3165 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @nemo - hvala puno na putopisu, lepim slikama i korisnim informacijama. Vidim da iza nosaca levog kofera imas Turatekovu kutiju za sitnice koju i ja razmisljam da nabavim. Mozes li mi reci da li ti je mozda blatobran zadnjeg tocka (gornji ili zadnji) kacio kutiju tokom of roud voznje i da li si zadovoljan sa njom? Zahvaljujem na pohvalama tebi i svima ostalima. Touratech tool box je odlična stvar. Ja u njemu držim osnovni alat, prvu pomoć, pribor za popravku guma, tri bombice komprimiranog vazduha (može i mali kompresor), signal vestu, nekoliko vezica, ... Meni toolbox nikada nije dodirnuo nijedan blatobran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16882 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @nemo hvala na informaciji. Nailazio sam na pojedine slucajeve da ljudi savetuju skidanje zadnjeg fabrickog blatobrana ukoliko imas Turatekov tulboks a praktikujes neku ozbiljniju voznju van asfalta, zato me je zanimalo tvoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Procitah ovde dosta kvalitetnih putopisa.Ovaj................. Ovaj se nekako izdvaja. nekako je specifican...... ima dusu .... dusu romantika-lutalice. ne mogu da izrazim koliko mi je legao.Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17135 Napisano Februar 3, 2017 Ne silazi, 1225 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i Maroko. Hvala sto si podelio ovo putovanje sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 5, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra.Hvala za ulozeni trud za pisanje ovog putopisa.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goch 0 Napisano Januar 10, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ja ga čitam godinu kasnije, u potrazi za info o Maroku, mislim da sam dobio sve informacije koje su mi potrebne, hvala na predivnom putpopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1814 Napisano Januar 14, 2018 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lep putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Januar 15, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis bi trebalo uvesti u obavezno obrazovanje putnicima na motoru, poz od pocetnika. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sednes pocnes da citas i ne prestajes dok ne dodjes do kraja. Svaka vam cast na prelepom putopisu i prelepim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...