DUKE VUK 409 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisu od sada ali ove poslednje dve jesu...Slusaj ti Vuk ja sam juce seo u Kombi i obisao pola Srbije i kupio motor vozio po minusu jer sam ozbiljan kupac i nije mi bilo to sve tesko a ko nece da dodje i vidi stanje motora nego mi salje poruke na viber o motoru znaci da nije ozbiljan i za takve mi nije ni vazno sta misle .Nije mi toliko ni zurba da prodam Afriku cak cu je i voziti do kraja registracije ako sad ne dodje ozbiljan kupac . Izvini molim te. Ja sam kriv. Nisam odmah svatio da ti želiš da prodaš motor samo spartanski odgajenim momcima sa ogromnim mudima koji i po plusu i po minusu i snjegu oru motorima ovu srpsku zemlju. Ja sam se ponadao da je ta Afričica dostupna možda i nama običnim ljudima sa običnim malim jajašcima a velikom željom da se i mi njome provozamo po asfaltu i ljepom vremenu. I brate moj, ajde pročitaj tamo šta sam ti napisao, ako nađeš i jednu lošu i zlonamjernu rječ ja ću da se samobanujem sa ovog foruma. Samo sam htio da pomognem. I tebi i potencijalnom kupcu. Dali je nešto od napisanog netačno ? Laž ? Dali ti je možda bilo lakše da kažeš nešto više o motoru i postaviš još neku sliku iz koje se može više zaključiti o stanju motora - nego naljutiti se i odgovoriti mi sa tim potcjenivačkim tonom ? Ja sam ti bio stvarno prava mušterija za razliku od ovih iz " to brate" i " al' ti je lep" ekipe. 23 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Januar 31, 2017 Enduraš, 6429 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisu od sada ali ove poslednje dve jesu...Slusaj ti Vuk ja sam juce seo u Kombi i obisao pola Srbije i kupio motor vozio po minusu jer sam ozbiljan kupac i nije mi bilo to sve tesko a ko nece da dodje i vidi stanje motora nego mi salje poruke na viber o motoru znaci da nije ozbiljan i za takve mi nije ni vazno sta misle .Nije mi toliko ni zurba da prodam Afriku cak cu je i voziti do kraja registracije ako sad ne dodje ozbiljan kupac . E jbg brate, ako ti je tesko da izadjes napolje i lepo slikas motor sa svih uglova, kako mozes da ocekujes od nekog da na poverenje izadje iz kuce i prodje par stotina km da bi video tvoj motor ? Koliko su oni neozbiljni kupci, toliko si i ti neozbiljan prodavac, nikad mi nisu bili jasni ljudi koje mrzi da lepo opisu predmet prodaje i lepo ga slikaju, a ocekuju da ga prodaju... Pogledaj neki moj oglas, pa ce ti biti jasno o cemu pricam. 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 31, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Acom... Koji god sam motor prodavao, uslikao sam ga iz svih mogućih uglova, uslikao detaljno stanje diskova i pločica i zadnji lančanik, uslikao gume, ako je bilo potencijalnih ogrebotina njih uslikao u krupnom planu, opisao motor najbolje što sam mogao i obavezno snimio video snimak gde se između ostalog vidi kako motor pali kad je hladan, kako kad se zagreje, kako se ponaša u vožnji. Ako sam šta menjao od originalnih delova, to sam isto dokumentovao. Takođe sam slikao detaljno sve dodatno od opreme i dodataka što ima na motoru... Oglas sam uvek stavljao na sve moto forume na kojima sam prijavljen i na sve moguće komercijalne oglasnike gde se oglašava i prodaja motora. Sa takvim pristupom, NI JEDAN motor nisam prodavao duže od mesec dana. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 31, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam - ja ovakve oglase zovem "prodaja za ženu i mir u kući"... Oglasio motor, a Boga moli da ga niko ne pozove :D 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6090 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to od Ice i Ace sto tako rade,ali nemaju svi ljudi slifa za takve stvari.Nekima su ogrebotine ili sitne falinke toliko beznacajne da ne obracaju paznju na njih i vremenom ih i zaborave.Postoji i druga opcija,ako je neko zainteresovan kupac,slikaj mi to i to posalji mi slike pa pricamo dalje.Da se razumemo i ja volim da vidim detaljno postavljen oglas,mada nekad preteraju sa detaljima pa mi se smuci,ali nekad i iza sturog oglasa bude dobra masina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je oglas korektano postavljen a nisam od onih sto previse kucaju po forumu ,tu je broj ko zeli nek pozove a svako je dobrodosao da dodje i vidi motor i da ga castim za novi ...vidimo se ljudi☺☺☺ Sent from my SM-G531F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Februar 5, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Oglas aktivan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan sveze danasnje slike da malo probudimo buduce Afrikance Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1333 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne priznajem slike, nisi slikao unutrašnjost rezervoara, ne vidim ni mikrometar na diskovima a realno ko zna od kada su te slike.Dok ne slikaš neke dnevne novine sa jasnim datumom pored motora biću uveren da slike ne odgovaraju trenutnom stanju motora. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan matere mi za te pare je motor odlican....samo da je love sad malo, peške bi došao u Smederevo ,nego reci mi koja je poslednja najniza cena za motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1600 e fixno mislim da ispod toga nema nize ovo je patos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kako bude blize sezona cena raste☺ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...