Jump to content

Moto Zajednica

Honda Afrika 650 na prodaju

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Nisu od sada ali ove poslednje dve jesu...Slusaj ti Vuk ja sam juce seo u Kombi i obisao pola Srbije i kupio motor vozio po minusu jer sam ozbiljan kupac i nije mi bilo to sve tesko a ko nece da dodje i vidi stanje motora nego mi salje poruke na viber o motoru znaci da nije ozbiljan i za takve mi nije ni vazno sta misle .Nije mi toliko ni zurba da prodam Afriku cak cu je i voziti do kraja registracije ako sad ne dodje ozbiljan kupac .

Izvini molim te. Ja sam kriv.

Nisam odmah svatio da ti želiš da prodaš motor samo spartanski odgajenim momcima sa ogromnim mudima koji i po plusu i po minusu i snjegu oru motorima ovu srpsku zemlju.

Ja sam se ponadao da je ta Afričica dostupna možda i nama običnim ljudima sa običnim malim jajašcima a velikom željom da se i mi njome provozamo po asfaltu i ljepom vremenu.

I brate moj, ajde pročitaj tamo šta sam ti napisao, ako nađeš i jednu lošu i zlonamjernu rječ ja ću da se samobanujem sa ovog foruma.

Samo sam htio da pomognem. I tebi i potencijalnom kupcu.

Dali je nešto od napisanog netačno ?

Laž ?

Dali ti je možda  bilo lakše da kažeš nešto više o motoru i postaviš još neku sliku iz koje se može više zaključiti o stanju motora - nego naljutiti se i odgovoriti mi sa tim potcjenivačkim tonom ? 

Ja sam ti bio stvarno prava mušterija za razliku od ovih iz  " to brate" i " al' ti je lep" ekipe.

• Podržavam 23

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6429 postova
  • Motocikl: CRF300L

Nisu od sada ali ove poslednje dve jesu...Slusaj ti Vuk ja sam juce seo u Kombi i obisao pola Srbije i kupio motor vozio po minusu jer sam ozbiljan kupac i nije mi bilo to sve tesko a ko nece da dodje i vidi stanje motora nego mi salje poruke na viber o motoru znaci da nije ozbiljan i za takve mi nije ni vazno sta misle .Nije mi toliko ni zurba da prodam Afriku cak cu je i voziti do kraja registracije ako sad ne dodje ozbiljan kupac .

E jbg brate, ako ti je tesko da izadjes napolje i lepo slikas motor sa svih uglova, kako mozes da ocekujes od nekog da na poverenje izadje iz kuce i prodje par stotina km da bi video tvoj motor ? Koliko su oni neozbiljni kupci, toliko si i ti neozbiljan prodavac, nikad mi nisu bili jasni ljudi koje mrzi da lepo opisu predmet prodaje i lepo ga slikaju, a ocekuju da ga prodaju... Pogledaj neki moj oglas, pa ce ti biti jasno o cemu pricam.

• Podržavam 19

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Slažem se sa Acom... Koji god sam motor prodavao, uslikao sam ga iz svih mogućih uglova, uslikao detaljno stanje diskova i pločica i zadnji lančanik, uslikao gume, ako je bilo potencijalnih ogrebotina njih uslikao u krupnom planu, opisao motor najbolje što sam mogao i obavezno snimio video snimak gde se između ostalog vidi kako motor pali kad je hladan, kako kad se zagreje, kako se ponaša u vožnji. Ako sam šta menjao od originalnih delova, to sam isto dokumentovao. Takođe sam slikao detaljno sve dodatno od opreme i dodataka što ima na motoru... Oglas sam uvek stavljao na sve moto forume na kojima sam prijavljen i na sve moguće komercijalne oglasnike gde se oglašava i prodaja motora. Sa takvim pristupom, NI JEDAN motor nisam prodavao duže od mesec dana.

• Podržavam 3

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Da dodam - ja ovakve oglase zovem "prodaja za ženu i mir u kući"... Oglasio motor, a Boga moli da ga niko ne pozove :D :D :D

• Podržavam 2

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom

Lepo je to od Ice i Ace sto tako rade,ali nemaju svi ljudi slifa za takve stvari.Nekima su ogrebotine ili sitne falinke toliko beznacajne da ne obracaju paznju na njih i vremenom ih i zaborave.Postoji i druga opcija,ako je neko zainteresovan kupac,slikaj mi to i to posalji mi slike pa pricamo dalje.Da se razumemo i ja volim da vidim detaljno postavljen oglas,mada nekad preteraju sa detaljima pa mi se smuci,ali nekad i iza sturog oglasa bude dobra masina.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Opet Africa Twin

Ja mislim da je oglas korektano postavljen a nisam od onih sto previse kucaju po forumu ,tu je broj ko zeli nek pozove a svako je dobrodosao da dodje i vidi motor i da ga castim za novi ...vidimo se ljudi☺☺☺

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Ne priznajem slike, nisi slikao unutrašnjost rezervoara, ne vidim ni mikrometar na diskovima a realno ko zna od kada su te slike.Dok ne slikaš neke dnevne novine sa jasnim datumom pored motora biću uveren da slike ne odgovaraju trenutnom stanju motora.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

matere mi za te pare je motor odlican....samo da je love sad malo, peške bi došao u Smederevo  :jok: ,nego reci mi koja je poslednja najniza cena za motor?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja