BaneR 64 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan - Prodajem Chromebook. - Potpuno Nov, donesen iz Inostranstva. - Izvadjen iz kutije samo radi slikanja. - Model za 2016 god. - Naj jaca verzija Lenovo N22 Chromebook-a. - Ovaj model Lenovo N22 fabricki podrzava Sinhronizaciju sa Google Play Store-om. Tako da mozete skidati sve moguce aplikacije i igrice kao da koristite Android telefon. - Operativni Sistem Google Chrome je potpuno drugaciji od recimo Windows-a. - Pogledajte Review Chrome Operativnog Sistema na You Tube-u. - Marka: Lenovo. - Model: N22 80SF0018NC - Operativni Sistem: Google Chrome - Ekran: 11.6 HD 1366x768 - Procesor: Intel N3710 1.6 GHz Quad Core - RAM: 4 GB DDR3 - SSD: 32 GB - Graficka Integrisana: Intel HD Graphics 405 - Tezina: 1.2 kg. - Baterija drzi: 10 sati (fabricki podaci). - Kamera se rotira za 180 stepeni. - Otporan na padove do 70 cm. - Otporan na polivanje vode po tastaturi. - Ostale informacije pogledajte na Google-u i You Tube-u. - Cena: 180 eur. - Bane 062/388-150 - Ako budete zvali recite da ste videli oglas na Bj Bikers-u. Na drugim oglasima je druga (veca) cena. - Moze licno preuzimanje u Batajnici. - Moze i slanje Post Expressom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 10, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Nova Cena: 170 eur. ili 21 000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 11, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan - Stize mi neka druga roba uskoro. - Pa mi je cilj da rasprodam ove moje Chromebook-ove. - Imam vise komada. - Znaci svi su Novi i nekorisceni. - Jednu kutiju sam ja otvorio radi detaljnog slikanja. - Ostale kutije imaju fabricku nalepnicu, tj nikad otvarane. I Nova Cena je: 150 eur. (fiksno) Ispod ove cene nece ici. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E bre,sad si našo kad nemam para da ih prodaješ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 23, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan - Nova Cena je: 140 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam broj telefona, tako da je novi broj: 064/078-65-22 Bane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 30, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Nova Cena: 135 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 30, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' može tu win da se instalira? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 30, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Jel' može tu win da se instalira? Ja mislim da ne moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Danas (Subota) sam jos jedan Chromebook prodao. Imam ih jos Da bih jos malo ubrzao prodaju stavicu i novu cenu. Nova Cena: 130 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar koji je kupio od mene ovaj Lenovo N22 Chromebook mi kaze da trenutno ne mogu da se skidaju aplikacije sa Google Play-a kao sto moze na Android telefonima. Kaze mi da je procitao da je Google najavio Update za tu mogucnost u toku 2017 god. Nova cena je: 120 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo jos nekoliko komada. Cena ostaje 120 eur. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Svi Lenovo Chromebook-ovi su prodati. Moze lokc na temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...