dexter84 17 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda CM125 Custom. 1989god. Presla 30800km, gume odlicne, lanac i lancanici dobri, odradjen servis. Registracija je istekla ali za koji dan ce biti registrovan ponovo. Motor je u savrsenom stanju. Ocuvan. Cena 1500e tel.065/57-77-657 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan moja nikako ne prezanjena ljubav... a kako stvari stoje cena joj je preko soma , a ja soma ne mogu ni na bucku da ulovim... elem lep motor... daj cenu!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano April 5, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1500e Ako si ozbiljan kupac javi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio CM (ne ovu),vozio se X puta (vozi je moj sugradjanin i clan foruma Borko87),i imam samo reci hvale za ovaj Hondin model.Dovoljno obrtnog momenta,razumna potrosnja,13 ks za jednog sasvim dovoljno (mada i sa suvozacem moze da prodje),dupli izduv daje extra zvuk,a na izgled je kao neki od 500ccm.A najbolje od svega je sto se bukvalno ne kvari...Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...