Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav - novi clan Vareze

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: MV Agusta Brutale 800

Cao svima,

Evo i ja da se kratko javim. Ja sam iz Nemacke, a inace iz Beograda, i nov u ovim bajkerskim vodama, jer sam polozio ispit za A dozvolu tek proletos, pod stare dane (sa 43) ha, ha. Znaci, evo moja prva sezona na motoru je upravo zavrsena, presao sam vec/tek 3000km. Ovde sam da bih upoznao istomisljenike i naucio nesto novo, jer o motorima znam vrlo malo... a mozda i neko vidjanje da padne.

Vozim italijansku divu Brutale 800 (u pravom smislu reci je diva, cudljiva ali lepotica), koja se proizvodi u gradu Vareze, otuda i moj nadimak...

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Pa lepo...cestitam ti situaciju iz sve snage.

Za neku od sledecih sezona da isplaniras posetu fabrici u Varese-u. Preko Alpa, laganica, da te prodju trnci od miline. Putovanje, svet uopste, nekako drugacije izgleda iz perspektive vozaca dvotockasa. Imas sjajnu spravu, koja trenutno moze mnogo vise nego ti...pamet u glavu i bez zurbe, sa vremenom ce situacija bitno da se izmeni. U zdravlju da se dugo druzite...i dobrodosao. Ovde i u jednu novu dimenziju zivota.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja