Jump to content

Moto Zajednica

Dobre/lose stvari kod Aprilia RS125

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: --

Ovako,imam 14 god uskoro 15 dosta sam visok,oko 170 cm i zelim skupiti pare i kupiti Apriliu Rs125 a pre toga sam razmlisljao o hondi cbr125r..Znam da ima dosta razlika i cuo sam da se rs125 brzo kvari,dosta trosi,delovi su skupi a i ne može da izdrzi nekoliko godina voznje,gledam da kupim polovni '99 godiste presao 2000km nisam siguran da li da je kupim zbog navedenih kvarova i goriva.. Šta vi mislite?

P.S. Zivim u manjem gradu tako da mi nece trebati dozvola da vozim

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7358 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Nece ti trebati dozvola sve dok te ne zaustave panduri, pa budes morao da prodas motor da bi platio kaznu.

RS trosi duplo vise od CBR , ali zato duplo bolje i ide, ako ti pare nisu problem, kupuj.

• Podržavam 2

• Malinar u pokusaju, 1714 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Uvek glasam za cetvorotaktni motor, a narocito kad su pocetnici u pitanju. Ti kao laik, uz pomoc oca ili starijeg brata, sam mozes da zamenis ulje i filter, a za svaku generalnu ili polu-generalnu motor mora da ide kod majstora. 2T masine idu dobro i imaju eksploziju snage na visokim obrtajima, ali vise trose i traze cesce odrzavanje-popravke.

Gde god da zivis, vozacka ti je neophodna. Brata iz malog mesta su znali pajkani i nisu ga dirali, dok na njega nije naleteo bus po nekoj magli, znalo se odmah ko je kriv, a otac mu zamalo nije zaglavio u zatvoru. Rekao je da je brat ukrao auto.

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: --

Biker-boy nisu problem policajci i da me zaustave jer znaju i mene i moje,ne bih ni kupovao kada bih morao strepio od njih

miomir22 Hvala na detaljnom odgovoru!

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

I pored tvog neozbiljnog pristupa saobraćaju, posavjetovaćemo te, ja pretpostavljam da uzimaš motor da bi privukao ženke, pa ti za to ne treba vozačka.

Za tvoje dobro nadam se da nisi previše zgodan, jer kad završiš u zatvoru zato što si nečiju curicu osakatio zbog svog nepoznavanja saobraćajnih propisa, mogao bi biti korišćen od strane ostalih zatvorenika kao razonoda da im brže prođe vrjeme.

Aprilia RS125 jeste malo nepouzdan motor, ko svaki italijan, ali mašina nije toliki problem, u svom fabričkom obliku, može da potraje koliko i svaki četvorotaktni motor. Problem je u tome što je ona u fabričkom obliku do onoga trenutka kada izađe iz salona, tada počinje čačkanje, kako da ide brže i traje kraće. One najnapičenije varijante, za koje se priča da idu 200, moraju da se održavaju ko MIG, sat vožnje=deset sati popravljanja. One gotovo fabričke, samo dobar dvotaktol i završeno, nema servisiranja sem filtera i svjećice

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja