Golub 1643 Napisano Decembar 25, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Iako sumnjam da ikome treba moja mashina ajd da probam... Mozda bi neko za neku prepravku ili nesto... Elem u pitanju je Suzuki GSX 550 EF tamo neko '88... Uzet je ovde na forumu...Posle kupovine na motoru je odradjeno sledece: Mnogo je da pisem sta je sve radjeno pa pogledajte ovde ako nekog zanima : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99789-gsx-550-ef-kao-neko-sredjivanje/ Ono cega nema u prilozenoj temi jeste da je jos zamenjeno Lanac bregaste Lamele i opruge Lanac i lancanici Gume Svecice Bobanovo sediste Motor je vozen, vozi se i registrovan je tamo do 7 meseca... U masini niste ne lupa, cangrlja, ne dimi... Treba srediti pred novu sezonu: Bukvalno pre 2 meseca propisala oba semeringa na vilama Primetio sam da je dobio lufta u upravljacu pa samim tim novi lezajevi Semering radilice Crkla sajla km sata ( mislim da imam drugu) Estetika je diskutabilna ali da, bilo bi lepo srediti je... Motor mi je pao u mestu (imam svedoke) i polomio sam vizir koji vidite dole na prilozenim slikama... Da dodam da imam jos jedan motor (donator delova) 85% kompletan koji ulazi u cenu i jos neku hrpu delova... Obavezan prenos... Kao sto sam napisao u naslovu ja bih 400e nista drugo sem € ili din me ne zanima... ali ne verujem ni da ce nekog motor zanimati... Motor izgleda lepse na slikama... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je legenda. Bio na nekoliko voznji sa Golubom I njegovim kumom. Za te pare je super. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 25, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam za taj novac sta covek moze ocekivati od motora, pa za te pare ni postenog Kineza ne mozes naci. Ovo je odlicna cena, motor je u voznom stanju, odrzavan, svi znamo koliko samo kosta Bobaovo sediste i gume tako da.. Odlicna ponuda, dobar motor po ceni Kineskog skutera. Srecna prodaja. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 25, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si ga potcenio, motorce pucka. Послато са P6-U06 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 687 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što ga prodaješ, nekako sam navikao na tebe na ovom motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 26, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, znam da generalno je malo para...ali i mislim da sam donekle i realan...Samo ja znam koliko sam para ulozio...trud da ne pominjem...ali to je sad nebitno Zato je ova cena prva i poslednja... Ako ne ode gledacete me jos na ovom motoru markony izvinjavam se na nepotpunom oglasu... Motor se nalazi u Beogradu, iza Avale ka Mladenovcu 061 1389 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Decembar 26, 2016 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zaista koja je realna trzisna cena, ali citajuci onu tvoju temu vidim da je emotivna cena visestruko veca. Sto kaze kolega brdy: Mnogo si ga potcenio, motorce pucka.Послато са P6-U06 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 26, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma nesekiraj se,zvaće je neko da te pita koja je najmanja cena i jel može za'. . itd itd. . A ulozeno je dosta u motorce 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja prelistao po temi, ako racunas radni sat po 1 eur, tvoj trud vredi mnogo vise od tih 400 sto si napisao... Nije moje da pametujem, ti znas koliko ti trebaju pare, a koliko motor. Ali ovo je ispod cene, druze Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10683 Napisano Decembar 26, 2016 Hronični Motociklopata, 7405 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cena je realna, mogao je da stavi vise pa da se cenka, ali jednostavno takvo je stanje na trzistu, a trziste formira cenu, a ionako ovakav motor nije za svakog, to nece kupiti klinci zeljni jurcanja i kurcenja pred ribama, ovakav motor je za poznavaoce i ljubitelje, koji bas to i traze, i njima nece biti problem i vise para da daju ako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je legenda u pravom smislu reci. Ovo je vise poklon nego prodaja. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 27, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sinoc "rezervisan"... Ja bih voleo kada bih da makar 50% ulozenog novca mogao da izvucem trud da ne pominjem...ali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3916 Napisano Decembar 28, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Model se i zove Suzuki GSX 550 EF-Golub. Taj motor ima identitet 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 30, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ajd bre imate skroz da me smeksate, jos necu imati srca da ga prodam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 31, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem nego da želim da ga lepo udomiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Januar 2, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sinoc "rezervisan"... Ja bih voleo kada bih da makar 50% ulozenog novca mogao da izvucem trud da ne pominjem...ali.... Šta bi?Ode li?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 28, 2017 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima zainteresovanim, motor je i dalje na prodaju...svi uslovi isti...one koje sam cekao, cekao sam 3 nedelje duze...ako ima starih zainteresovanih i dalje molim neka mi se jave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 109 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima zainteresovanim, motor je i dalje na prodaju...svi uslovi isti...one koje sam cekao, cekao sam 3 nedelje duze...ako ima starih zainteresovanih i dalje molim neka mi se jave Prvi sam na redu sad Vidi viber, poz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Februar 2, 2017 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Motor se za sada povlaci iz prodaje. Izvinjavam se i zahvaljujem svima! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...