Slammer 619 Napisano Decembar 24, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac kofer za pomenuti motor. Godiste 1998-2003.Ili ako neko zna napraviti. Plocu imam.Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/page-87#entry1924812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imaš da kupiš u moto landu nemoj da praviš nije baš preporučivo, ja sam uzeo kod njih i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 27, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetima. Pogledacu u MotoLandu. Vidim da su ljudi zadovoljni Sabinim radovima, pa cu razmotriti obe opcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo moze nekako da ti pomogne https://www.kupujemprodajem.com/GIVI-nosac-za-Yamahu-FZ6-S2-40087450-oglas.htm NIsam siguran da li je za tvoj moped ali ti se rasptitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 28, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jesam naleteo na ovaj oglas. Ovo je za novijeg Fazera.Ma, da se coveku smuci kad hoce da ustedi na koferu. Givi, Kappa, te Monolock, Monokey, adaptacije, prikljucni dodaci, kacenja, vesanja. Kao da kacim spejssatl.Uzeo sam fin Givi Monokey kofer, samo jos da ga nakacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NIsam pomogao a zeleo sam, svakako srecno sa potragom ili odmah kod Sebe on sve moze da namesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1685 Napisano Januar 3, 2017 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-FZS-600-98-41155771-oglas.htm?filter_id=795 Vidi da li ti ovo odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...