Giovanni Bandit 29 Napisano Decembar 15, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Jako sam srecan zbog uclanjenja. Zovem se Jovan, imam 23 godine. Radim kao kuvar, sviram bubnjeve i nemam motor trenutno, jer sam skoro polozio, pa se iz tog razloga uclanjujem:) Ocekujem lepo druzenje, razmenu saveta i recepata kome treba, i toliko od mene. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2700 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, druže. Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dvostruki kolega! :-D Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2328 Napisano Decembar 16, 2016 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Sviras rok ili ? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giovanni Bandit 29 Napisano Decembar 16, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Sviras rok ili ? Funk, rok,metal:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...