Marko A. 9 Napisano Decembar 12, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sledeci, posle punjenja akumulatora, startujem motor i sve je okej, radi na leru sve kako treba, ali kad dam gas prekida, puca na auspuh itd, eventualno se na kraju ugasi i nema vise snage u akumulatoru da staruje opet. Merio sam napon, na leru puni ali pri gasu pokazuje samo napon akumulatora, sto znaci da je problem u regleru ako se ne varam. (vi me ispravite ako gresim) e sada dodjoh na jos jedan problem a to je taj sto na motoru stoji regler koji koliko sam ja upoznat nije sa "suzuki srad 750 2000g" ili mozda jeste, dali neko moze da mi potvrdi tu informaciju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 12, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kinez...Od skutera.U kontejner.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan skini regler pa probaj bez njega. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko A. 9 Napisano Decembar 12, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro cu pokusati bez njega pa da vidimo sta kaze. @orlovi jesi siguran druze da je sa kineza, malo mi je nepojmljivo da iko normalan moze to da ubudzi na ovako neki motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 12, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kompp.co.rs/catalog/rms/rezervni-delovi/regulatori-napona-1/regler-13.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro cu pokusati bez njega pa da vidimo sta kaze. @orlovi jesi siguran druze da je sa kineza, malo mi je nepojmljivo da iko normalan moze to da ubudzi na ovako neki motor ? Prakticno bilo koji regler sa 5 pinova može da se ˝ubudži˝... Najbolje da nađeš Joškin regler i zaboraviš na probleme sa reglerom... Kontaktiraj čika Arakisa na forumu, možda ima koji u ˝šteku˝ da proda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 12, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115665-regler-honda/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko A. 9 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto nisam siguran dali bi uspeo da ga povezem na fabricki regler, stoga sto su zice produzavane i to podosta, pa se vise ne zna gde koja ide ukoliko bi nasao fabricki, a nasao sam ga, covek mi ga daje za simbolicnu sumu cisto da ne bude dzaba. e sad bojim se da ne izokrecem zice pa napravim jos gore cudo, ili da pazarim taj kineski (imam povelik popust u kompp.co) cisto da mi izdrzi 24-i za humanitarnu akciju pa posle da se cesem i da vidim sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cek, koji motor vozis GSXF ili SRAD-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 13, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupi 5-6 kineskih.Mozda ce biti dovoljno za tu jednu voznju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko A. 9 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da javim da sam odustao od kineskog, ipak sam izdvojio koji dinar vise i kupio pravu stvar u kompp.co obzirom da su mi u komsiluku . Motor radi fenomenalno sada, Hvala vam na pomoci , Vidimo se na drumu @rboban imam vise motora, ali trenutno je bila rec o SRAD-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko A. 9 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Cek, koji motor vozis GSXF ili SRAD-a? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116493-suzuki-gsxr-srad-750-ili-mozda-nije/ Konkretno o tom motoru se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...