Utjerivac 6625 Napisano Jul 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2017. at 17:11, malitomic je napisao: Ajde kad je ovako lepo osvezena tema i ja nesto da ponudim pa mozda bude interesantno. Honda Cx 500 '79 drugar je uzeo misleci takodje da pravi Cafe R. ali nista od toga cini mi se. Za sad samo par slika, konakt tek kad saznam da li je odlucio da je prodaje. Ispravna, prenos moguc. E da je naci ovakvu CX u fabrickom satanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @štampar Hvala prijatelju,ali...Model je E sto mi ne odgovara, vec oridzidji CX500, a kao drugo u BiH se ne moze uvesti od motora nista ispod 2001.-02. godista i to preko veze. Inace uslov za uvoz je zadovoljenje EURO 3 norme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 12, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2017 at 9:20 AM, Biker Q said: Ne znam kod koga je zavrsila ona honda cm ali mislim da imam one bocne plastike za nju sto nedostaju na slikama. Kod mene je i dalje jos nije prodata imam ja te plastike nego sam punio aku pa skinuo. U mediju vremenu je i registrovan do 06. 2019 god 065 223 23 82 Dusan. A imam i stari kawasaki z500b iz 1981god u originalnom stanju ispravan odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Jul 17, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12/12/2016 at 1:00 PM, mradomir said: Šta kažeš na Yamaha XS 400. Ima još slika na polovniautomobili. Imao sam istu ideju kao ti, ali nemam vremena za realizaciju. Mašina ne troši ni malo ulja, lepo pali, lepo ide. Na kraju prošle sezone sam stavio nove continental TKC80 sa novim unutrašnjim, koje inače koriste za scrembler-e. Ove godine je malo vožen. Registrovan do 08.2017. Od mana - skoro je pustio jedan semering na vilama, pa bi trebao da ga zamenim. Rezervoar je od ranije malo ulubljen, i tako to. Kontakt na KP je od prijatelja koji ga licka, pi*ka i ponekad vozi. Oko cene bi se dogovorili. Ona tamo je više da odbije potencijalne kupce Koliko vidim ovaj se jos uvek prodaje na polovnim, u Zajecaru koliko se secam..i meni se svideo ali mi se nije islo do Zajecara.Ne znam ni kakav je ni sta je , pa da se ne cimam dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faust 0 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, prvi post.. Zaljubio sam se u ovaj motor, ja sam pocetnik i ne znam stvarno mnogo o motorima. Ovo je motor hrvatskog youtubera po imenu Slavko. Shvatio sam da je gotovo nemoguce naci identican model, intersuje me da li bi bilo moguce pronaci dobro ocuvan motor, pa ga onda preurediti po ovom sablonu, i ko bi to eventualno mogao uraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buraz_Velja 0 Napisano Septembar 11, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vlasenica Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan On 14.2.2017. at 19:35, duledjo je napisao: moze li manja stara honda cm 125 t iz 1982 god ispravna 2 cilindra cetvorotaktna 6v instalacija ima anlaser aku je izdahnuo vodi se na mene 400e Jesi prodao hondu i odakle si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano April 6, 2019 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja cx500, može biti na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...