Bokam 51 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot Seedfight 1 100 cm3, u mom vlasništvu 3 god. ove godine urađena generalna motora, stavljene obe nove gume i auspuh (mislim da posedujem original auspuh i filter vazduha). Motor lepo ide, mirno radi, poseduje disk napred i disk pozadi, vide se tragovi češanja od prethodnog vlasnika, od svih radova na njemu prešao sam 320 km. . Registrovan je do Jula vodi se na prijatelja te bi trebalo uraditi prepis na slsedećoj registraciji. Potrebna A kategorija za vožnju ali je razlika u registraciji u odnosi na automatika 2000 din. a uživanje i osećaj mnogo bolji ; ). Jedini razlog prodaje motora je neposedovanje vremena za vožnju istog i jedan jedini. Nije pran i lickan stoji u garage, zamena ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 10, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Godiste???Cena??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se nisam napisao, godiste cu pogledati ujutro u saobracajnoj mislim da je 99 a cena bi bila 480 e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobox.rs/auspusi/product/view/1/49 ovo je auspuh u Motoboxu je i kupljen, kao i prednja guma Dunlop Scootsmart a zadnja kings tire neka Tajvanska, klip Meteor, obrada radjena kod Robike u Temerinu delova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Decembar 11, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 'oće li preko 90?...imao sam viacity pa da uporedimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 11, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem nisam jos probao, frisko je sklopljen te nisam hteo dok se ne razradi ali verovatno hoce (karb. je orig i dizna fabricka jos) do 80 sam probao ubrzava fiiinnnoooo . Ima zmiju za zakljucavanje od koje nemam kljuc ali mi je kljucar rekao da moze da se uradi ali ja nisam nikad otisao... Nasao sam original auspuh i filter vazduha te i to ide novom vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 11, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Elyseo 100ccm 2001god sam imao pre 10godina(potpuno ista masina kao na ovom speedfight-u),bio je u fabrickom stanju,sto bi rekli mint kondisn,kupljen nov u veranu,ja sam bio drugi vlasnikDo 80 je stizao jako brzo,ali preko toga je isao samo za debljinu kazaljkeZnam da sam se pitao milion puta sta ce mu onih 140km/h izgraviranih,jedino kad ga slepas autom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ovako bi trebalo da prevuce bar do 95, ali kad bi se stavio 21 karburator mislim da bi bio znacajan pomak jer je njegov 17,5 mm sa cini mi se 71 diznom sto je malo za cvaju a auspuh ima koji bi ispratio taj karb.. Imao sam Pegaso te ga prodao pa reko daj nesto i volim da cackam ali je slabo to ma sta mu radio u odnosu na 55 konja ali zanimljivo u svakom slucaju. Sad malu bebicu dobili i bio bi red da se menja auto, imam Ladu 112 16v sa 50000 km. al dzaba tvrda je posle francuza, meni ok al zena kuka . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda....prilično dobro.....Sa ovim ''social''tuningom bi trebalo da namkne 110-120.Sve u svemu ''top angebote'' za grad-ko može da mu oprosti 5L/100Km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Original farba i da zaboravih da je skinut imobilajzer i elektronika koju su fabrički stavili sa sve code ključem da bi otimali novce za popravke. Cena podložna dogovoru sa orig delovima a može i bez auspuha za 400e. ''social''tuning je jer sam na pola puta shvatio da nikad neće biti motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 20, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao menjao bih auto te stoga moze motor i Lada 112 16v 2004 ja sam drugi vlasnik, presla 57000km u dobrom stanju (nije nova) i nesto kesa za auto neki normalan 206sw, 307, megan ko sta ima pa cemo se dogovarati ako odgovara (lesevi i ako nije na vase ime auto me ne zanimaju okvirno cenim auto plus motor 1700e plus kesa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 450e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 1, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnja cena 449! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan U ovu cenu ide i jakna gratis, slike sutra. Velicina je L, poseduje protektore na laktovima i ledjima, ulozak vise nisam siguran da li imam potrazicu ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima vremena i para moze da zaradi na motoru ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Novog vlasnika ocekuje i litar Ipone ulja polusintetike naravno sa mirisom jagode . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 26, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ponudio hondu cm125t iz 1982god 2cilindra 4takta potrebno malo estetskog doterivanja i aku ako odgovara u zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 27, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, da si citao oglas video bi da zelim da menjam za auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 27, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam i pezo 206 1,4 hdi 2002god 3vrata klima registrovan 1650e al mi ne treba lada ako ti to odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zvuci cena je super al 3 vrata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Neko nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 1, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 6, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Klot motor nova, jedina i poslednja cena jer sam nasao auto koji bih da kupim iznosi 400e! Prepis obavezan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Prvi koji dodje vidi, proba i oslusne ce ga kupiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako....dok je moglo da carirni na 49ccm,narod ih je kupovao samo tako...Ne kažem da ga niko neće ali za dvotaktaše preko 49ccm su ''hard times''. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...