pile 1008 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Posto menjam tip motora menjam i kompletnu opremu Jakna je br52 ili L Jakna ima termo ulozak ako prsluk i mogucnost spajanja sa pantalonama Koza nigde nije zguljena ili iscepana Jedino sto se mrezica kao malo iscupkala na kraju rukava ali nije se pocepala (od cegato ne znam) Cena 150 moze zamena za neku fensi koznu jaknicu da imam nesto i za skutet (tip jakne prilazem sliku) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nesto sto ce mi odgovarati za skuter tako da cena moze naravno da ide dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, koja je ova jakna na poslednjoj fotki? Hvala! Izvinjavam se za off. Moze odgovor i na pp, pa da se ova poruka ukloni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, koja je ova jakna na poslednjoj fotki? Hvala! Izvinjavam se za off. Moze odgovor i na pp, pa da se ova poruka ukloni. Cafe racer classic iz luisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...