duledjo 154 Napisano Decembar 8, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko one kofere sa strane koji se kace na postojece drzace na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 12, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Decembar 12, 2016 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide to tako lako.Mnogo je komplikovanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 12, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ovi koferi izgledaju odlicno ali je jefta vrv u pravu za kacenje.Navijam da jefta proda motor bez kofera iproda mi te svoje vec prilagodjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 18, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da niko nema kofere ili nosac top case za ovaj opstenarodno prihvacen povoljan motorcikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 27, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoje vec ugradjeni drzaci za bocne kofere za ovaj tip motora, slikaj da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 27, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan slikacu sutra a to su one dve sipke metalne sa svake strane ispod plastike repa dugacke su po tridesetak cm i imaju po 2 klincica deluje kao da je da se na njih zakaci mrezica za prtljag.Ja mislim da je to neko kacenje za kofere ili gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1188 Napisano Decembar 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1381 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije to za kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 27, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan onda cemu li to sluzi sta se tu kaci jake su to sipke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1188 Napisano Decembar 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1381 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To ti je za kacenje mrezica, za ucvrscivanje torbe koju postavljas na zadnje sediste i za provlacenje traka za ucvrscivanje bocnih platnenih torbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 27, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno,imam bocne platnene torbe sa 3 kaisa sto idu ispod sedista znaci resio sam problem onda mi nedostaje samo nosac top case i reseno.Mada su plasticni koferi laksi za odrzavanje mislim ciscenje od prasine ali moze i ovako bez investicije sto je danas vazno kad je opsta besparica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Decembar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraš člana Seba011, i dogovoriš sve sa njim. Ima tema u podforumu oglasi,berza,pa vidi šta i kako čovek radi. Velika većina nas je veoma zadovoljna njegovim radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1625 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraš člana Seba011, i dogovoriš sve sa njim. Ima tema u podforumu oglasi,berza,pa vidi šta i kako čovek radi. Velika većina nas je veoma zadovoljna njegovim radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 5, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje trazim nosac top case ako neko ima za prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...