salebasket 1 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika Jasikova Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan UPOMOC LJUDI !!! Imam problem sa crkavanjem svecice na yamahi tdr 125 95' . Preko leta nemam nikakav problem..motor radi besprekorno, e ..problemi se javljaju preko zime kad hocu da upalim motor cisto da radi malo. Dolazi do probijanja svecice iz ne znam kog razloga,ali samo zimi kada palim motor..,na slikama imate slikanu svecicu koja je stavljena nova i radila nepunih 20min i kada sam je skinuo vidim da je mokra ali i dalje radi a prethodna i mnoge pre nje su probile nakon cestih zimskih paljenja. Da napomenem da motor leti pali, radi i vuce bez problema..karb je besprekoran i smanjen je dotok benzina jer sam mislio da je problem velika kolicina benzina..svecica je kataloska NGK BR9ES..ulje gura pumpa koja nema mogucnost stelovanja jer je automatska(nakacio sam sliku pumpe koju imam,inace slika je sa neta). Kad upali dimi malo vise a kad se zagreje prestane..mada i tako zagrejan kad radi neki period na ler gas nakon toga kada krenem sa turiranjem opet dimi(kontam dok ne izgori neki visak goriva)...Svaka pomoc dobro dosla..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Decembar 7, 2016 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Batali tu radnju, nemoj da ga palis tako bzvz "da radi malo" tako samo skracujes vek agregatu,operi ga detaljno, napuni rezervoar, skini akumulator, i do proleca ga ne pipaj,ja tako radim oduvek, i nikakav problem nisam imao, a i mnogi drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 7, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mnogo ulja ti ubije svecicu. .dali je lose ulje ili nakapa iz pumpe dok neradi neznam,ali tu je negde problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...