floyd 495 Napisano Decembar 10, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee to je bilo ono pravo! Konačno jedna zaista odlična žurka! Pre svega, lepa prilika za druženje. Svaka čast za organizaciju, izbor mesta, izbor benda (a bendu svaka čast na izboru repertoara), nagradni fond... Valjalo bi ponoviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 10, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos ko koju sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 10, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan za stolom sam upoznao Usamljenog jahaca. Ovako javno bih posvedocio zajedno sa mojom zenom: Imao je desetak kupona na kojima su mu izmakle nagrade za samo jednu cifru. Nije bilo za poverovati. Molim organizatore da mu uruce neku utesnu nagradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Decembar 10, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za organizatore. Žurka je bila odlična, a nagrada će me grejati u ovim zimskim danima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako je bilo i SuperPop-u, bar 5 nagrada mu je zbrisalo za jedan broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4852 Napisano Decembar 10, 2016 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Lep je osecaj kada nemas nista lose da napises o desavanju ovakve vrste :-) ... jeste da sam stigla zadnja -sto mi je jako zao ,ali sam uspela da se vidim i ispricam sa dragim ljudima , izdjuskam uz dobru svirku odlicnog benda, cak i odigram partiju tablica sa J.Daniels kartama... Osvojila sam i nagradu (BJB prsluk :-D ) ... Ova zurka me je podsetila na zurku u Red Shoes-u od pre par godina koja je bila vrhunska :-) Svaka cast organizatorima i svima vama koji se bili i doneli mnogo pozitivne energije :-) Cestitke predobrom cika Rajku na osvojenoj nagradi i sto se ukofercio :-D - jos jedan dokaz da se dobro dobrim vraca ... Puno mi je srce sto vas poznajem :-D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 10, 2016 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Decembar 10, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo par sličica 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Decembar 11, 2016 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G920F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 11, 2016 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo par komada i od nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Decembar 13, 2016 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, hvala svima koji su bili na žurci. Drago mi je da ste se lepo proveli a ponosan sam na sve što je skupljeno više novca nego prethodnih godina. Donatori nagrada su i ove godine godine pokazali svoju humanost i koliko žele da pomognu akciju. Lepo je sarađivati sa vama i biti deo jedne ovakve akcije! Vidimo se 24-og!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 14, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan I ja želim da se zahvalim svima koji su bili na žurci.... Takođe, i donatorima nagrada, bendu koji je odlično odradio svoj posao, splavu Knjaz i onima koje sam možda slučajno preskočio. Evo kako smo finansijski prošli: Tiketi za tombolu 56 000 RSDDDMZ odela i donacije 15 500 RSDDonacija splava Knjaz 13 000 RSDUkupno 84 500 RSD Još jednom hvala svima i vidimo se 24og. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...