ŠekiKG 4332 Napisano Februar 6, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Brate, troje odraslih klipana, koji su navikli na moje gurmanluke. Volim, kada imam vremena, da spremam razne đakonije, svi smo ješni, a ima nas i u visini (muškarci 187 i 197cm, ja 194, ženskadija oko 180 cm). Treba to nahraniti. Floyd, izvini na off-u 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 6, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Nije to off, to je reklama. Flojde kod mene jos dve plocice ostale, znaci da se vidimo uskoro po treci put. Sent from my SP6.2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera drugari! Nisam ni sumnjao koliko nas gurmana ima ovde. Šumadinac, dao si mi neke fine ideje za naredne dane! Baj d vej...Mnogi mi neće poverovati jer ovo što pišem zaista prkosi elementarnoj logici ali je ipak istina: za proteklih par meseci stukao sam, uglavnom sam, skoro 20 kg sjeničkog. Koliko tu ima mlečne masti i onoga što goji pojma nemam ali se sigurno ne meri gramima. Pritom nisam menjao životni stil ni režim ishrane osim ako ne računam to što sam u svakodnevni meni uveo ovaj sir. A smršao sam 5,5 kila bez grča na licu! Evo, sinoć (i to posle večere!) stao na vagu i 88 okruglo!!! Pre par meseci, baš kad sam objavio post u vezi sira, bilo je 93,5. Možda se tako slučajno potrefilo ali otkako konzumiram ovaj sir krenuo sam da mršavim... Ne znam zašto sam sve ovo napisao ali u svakom slučaju ne može da škodi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 6, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I ja vidi ovo, od kako konzumiram sjenički nemam problem sa žgaravicom a ranije dok sam jeo one iz prodavnice nedaj boze uvece da pojedem bilo sta što sadrzi sir(giba, kačamak, makarone, burek) , nema spavanja dok se ne izdopingujem nekim sredstvima protiv žgaravice. Interesantno. Sent from my SP6.2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 6, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Čim prođe post, nova kanta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 6, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nalageru jedna kantica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 7, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja vidi ovo, od kako konzumiram sjenički nemam problem sa žgaravicom a ranije dok sam jeo one iz prodavnice nedaj boze uvece da pojedem bilo sta što sadrzi sir(giba, kačamak, makarone, burek) , nema spavanja dok se ne izdopingujem nekim sredstvima protiv žgaravice. Interesantno. Sent from my SP6.2 Identično iskustvo. I ujutru i uveče sam imao taj problem... Čim prođe post, nova kanta! Notiran si, čeka te kantica da se omrsiš! Jel ima nalageru jedna kantica? Ima Golube. Da sačuvam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 7, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nalageru jedna kantica? Ima Golube. Da sačuvam? Pa sacuvaj do veceras , javljam se kasnije da se dogovorimo oko vremena za preuzimanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 7, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno, čeka te kantica, ionako ću ja moći tek od četvrtka. Čujemo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Flojde, javljam se za 3 kante. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 7, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera druže! Čujemo se narednih dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Mart 7, 2017 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer i mene utefteri za jednu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno, Darko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Mart 9, 2017 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te sutra, planiraj da se vidimo popodne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari, evo me ponovo posle duže pauze da malo oživimo temu... Moj drug sa Peštera vas sve puno pozdravlja i zahvaljuje se na odzivu i poverenju. Uspeli smo zajedničkim snagama da mu prilično stanjimo rezerve u mlekari! S proleća je dobio nekoliko telića pa od pravljenja sira nije bilo ništa dok su žutokljunci sisali. Krajem maja telići su prešli na klopu za odrasle juniće pa je sir ponovo mogao da puni kace. Ovogodišnji sir je konačno prevreo i spreman je za klopu. Inače, imao sam privilegiju da probam i potpuno mlad sjenički sir od tek pomuženog mleka. Neopisivo! Naručujte, sezona je otvorena! Cena se nije menjala, sve je isto kao ranije: 435 dinara po kilogramu, kantice imaju između 5 i 6 kilograma. Evo koja sličica, čisto da vidite odakle dobijamo ove delicije: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 13, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Domaćinski! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 14, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po ovoj trpezi - vidim ja da će početi da se organizuju i neke enduro vožnje po Pešteru, a da će tvoj drug morati da počne da se bavi malo i turizmom . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 14, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drumskalisica je napisao: Sudeći po ovoj trpezi - vidim ja da će početi da se organizuju i neke enduro vožnje po Pešteru, a da će tvoj drug morati da počne da se bavi malo i turizmom . I ja sam to pomislio...Ali vidim, nema radze, piva... Pa ne moze to da se razdvaja od ove lepote na stolu. Drugar mora da se malo edukuje, pa BJB voznja do tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Jul 14, 2017 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sumadinac,ajd proveri sa drugom jel ima registrovanu proizvodnju i sve sto se uz to podrazumeva(specifikacije proizvodjacke,deklaracije,neka analiza..)mi planiramo otvaranje novih mesnica pa bi ubacili mozda i neki mlecni deo,a ovo sa sjenickim sirom bi imalo prodju(bar ja tako mislim) pa da bude na obostrano zadovoljstvo,pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 14, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, piki je napisao: Sumadinac,ajd proveri sa drugom jel ima registrovanu proizvodnju i sve sto se uz to podrazumeva(specifikacije proizvodjacke,deklaracije,neka analiza..)mi planiramo otvaranje novih mesnica pa bi ubacili mozda i neki mlecni deo,a ovo sa sjenickim sirom bi imalo prodju(bar ja tako mislim) pa da bude na obostrano zadovoljstvo,pozdrav. Apsolutno se slažem da učestvujem u dobiti (procentualno, skromnih 10%), ali ne znam da li bi se Floyd složio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Jul 14, 2017 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uh brate zeznuh se,ovo je bilo upuceno floydu(sad cemo morati po 5 posto sumadincu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 27, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki tefter gde se upisujemo za ovaj sir? Ja bih kanticu, ovu manju Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 30, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2017. at 0:34 AM, Urban Cruiser said: Ima li neki tefter gde se upisujemo za ovaj sir? Ja bih kanticu, ovu manju Sent from my iPad using Tapatalk 23 hours ago, Simon69 said: I ja bih.. Izvinite drugari, nisam ulazio na temu neko vreme. Uteftereni ste, čim stigne sledeća tura javljam vam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad očekuješ sledeću turu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...