shlem 8383 Napisano Januar 7, 2017 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Omrsih se jutros između ostalog i sirom sjeničkim. Baš onakav kakav sam očekivao, kao sto su i ostali opisali, specifičan ukus, jak, punomasan sir. Meni se dopada svaka preporuka, a i kolega korektan momak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 7, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Omrsih se jutros između ostalog i sirom sjeničkim. Baš onakav kakav sam očekivao, kao sto su i ostali opisali, specifičan ukus, jak, punomasan sir. Meni se dopada svaka preporuka, a i kolega korektan momak. Napravi komplet lepinju sa tim sirom! Ludilo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice kvalitetan sir punog ukusa koji kada se ugreje kao sto je kolega uradio sa lepinjom dobija potpuno drugu to jest jos bolju dimeziju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 8, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Omrsih se jutros između ostalog i sirom sjeničkim. Baš onakav kakav sam očekivao, kao sto su i ostali opisali, specifičan ukus, jak, punomasan sir. Meni se dopada svaka preporuka, a i kolega korektan momak. Sto se mene tice kvalitetan sir punog ukusa koji kada se ugreje kao sto je kolega uradio sa lepinjom dobija potpuno drugu to jest jos bolju dimeziju... Hvala na preporuci drugari! Nije zgoreg da ponovim da je taj jak šmek ustvari nezaobilazan kod svih onih sireva sa tog područja koji se prave na tradicionalan način. To znači da se mleko ne prokuvava nego se odmah nakon muže cedi kroz cediljku i gaze i meša sa sirilom. Tako zadržava i sve mirise ali i jačinu i punomasnost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Januar 14, 2017 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridružim pohvalama vezano za sir. Kupih pre pet šest dana ali od konzumiranja istog ne stižem da se javim. Vidim polemiku oko "šmeka", šta znam ne znam ali ja sam sipao litar surutke i nemam primedbe na miris i ukus, ali naravno sve je to individualno jerbo o ukusima ne treba diskutovati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Januar 17, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Floyde, aj vidi kad mogu da dodjem po jos jednu kanticu. Ona prva je nestala jos pre deset dana. S mobilnog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 17, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd, da li ima sanse da u cetvrtak popodne dodje drugar po 1 kanticu za mene. Ako nije problem, dosao bi do kruznog toka na Slaviji, a tacno vreme javljam sutra, jer ne znam do kad tacno radi, pa bi pokupio pravo s posla. Jel cena 2300 din? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 19, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da je drugar uzeo sir za mene kod juznog bulevara, da ne dodje do zabune. Kad stigne za dan-dva, napisacu kakvog je ukusa, posto su moji dugo pravili domaci kravlji (stariji, tj. kiseli sir), a danas pravimo kozji sa siristem, tj. majom, pa cu uporediti. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 20, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridružim pohvalama vezano za sir. Kupih pre pet šest dana ali od konzumiranja istog ne stižem da se javim. Vidim polemiku oko "šmeka", šta znam ne znam ali ja sam sipao litar surutke i nemam primedbe na miris i ukus, ali naravno sve je to individualno jerbo o ukusima ne treba diskutovati. Bane, veliko hvala na preporuci. Malo kasno sam video, nisam poslednjih dana baš često na forumu. Floyde, aj vidi kad mogu da dodjem po jos jednu kanticu. Ona prva je nestala jos pre deset dana. S mobilnog Deki, neka si je u zdravlju potrošio. Ima sira, stigao je baš pre neki dan. Jedva su im raščistili put do Sjenice, ceo Pešter je bio u blokadi još od Nove godine. Zvrcni samo kad god ti odgovara i nalazimo se negde isti dan. Samo da javim da je drugar uzeo sir za mene kod juznog bulevara, da ne dodje do zabune. Kad stigne za dan-dva, napisacu kakvog je ukusa, posto su moji dugo pravili domaci kravlji (stariji, tj. kiseli sir), a danas pravimo kozji sa siristem, tj. majom, pa cu uporediti. Pozdrav! Hvala na informaciji Milomire! Nadam se da će sir opravdati tvoje poverenje kao čoveka iz branše. Javi utiske, kakvi god da su. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da javim da nacinjem trecu kanticu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 20, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sir je ispunio ocekivanja. Da neko ne shvati pogresno, moji ne prodaju sir od 1980. ali smo dugo za sebe pravili, a danas imamo koze umesto krava i otac i ja uzivamo u kozjem siru i kackavalju (koji je skoro postan). Sir ima ukus koji nije svima po meri, ali se meni i svima u kuci dopada. Jak je i veoma dugo drzi sitost, a sutra ide na probu uz kacamak. Preporuka za one koji vole jacu domacu hranu, a i napomenuo bih da je cena povoljna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 24, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da javim da nacinjem trecu kanticu. Moram da te javno pohvalim da za sada najbrže prazniš kantice od svih ljubitelja! Sir je ispunio ocekivanja. Da neko ne shvati pogresno, moji ne prodaju sir od 1980. ali smo dugo za sebe pravili, a danas imamo koze umesto krava i otac i ja uzivamo u kozjem siru i kackavalju (koji je skoro postan). Sir ima ukus koji nije svima po meri, ali se meni i svima u kuci dopada. Jak je i veoma dugo drzi sitost, a sutra ide na probu uz kacamak. Preporuka za one koji vole jacu domacu hranu, a i napomenuo bih da je cena povoljna. Hvala na preporuci Milomire, drago mi je da od porodice proizvođača sir dobije pozitivne kritike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Stukli prvu kanticu, pa bi da narucim sledecu (definitivno ne i poslednju!). JAvi kada moze da se preuzme. Ukus - FANTASTICAN !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 28, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Takođe ! Stukli prvu kabticu i idemo dalje . Daj još ! Sir odličan, možda malo slaniji i sa nekim specifičnim šmekom ali to je to. Čak se i deci svideo, mada je najbolji za mezetluk uz rakijicu . Imaš PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Januar 28, 2017 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se jOpet prijavim za novu turu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 29, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stukli prvu kanticu, pa bi da narucim sledecu (definitivno ne i poslednju!). JAvi kada moze da se preuzme. Ukus - FANTASTICAN !!! Laki, blagodarim na preporuci! Takođe ! Stukli prvu kabticu i idemo dalje . Daj još ! Sir odličan, možda malo slaniji i sa nekim specifičnim šmekom ali to je to. Čak se i deci svideo, mada je najbolji za mezetluk uz rakijicu . Imaš PP. Hvala na preporuci drugar! U kontaktu smo narednih dana... Evo i ja da se jOpet prijavim za novu turu Notiran si u tekici, u kontaktu smo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Ko jednom proba, dolazi po jos! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će opet biti aktuelna tema kako smršati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Uzeta sledeća kantica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 6, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeta sledeća kantica Moraću da isprobam kako ide ovo peštersko meze uz afro/soul/rege/džez note tvog benda. Biće to jako neobično iskustvo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 6, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan screen shots Piletina carbonare sa sjeničkim sirom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 6, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au, crrrrni Šumadinac! Kakav ti je to žuti preliv odozgo? Karamel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 6, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Čili! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 6, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan image upload image uploading site Leva činija je sa Floydovim sirom. Zaista bogatstvo ukusa. Kome smeta jak ukus sira, prilikom pečenja se u velikoj meri to gubi, ali se zadržava punomasnost i poseban šmek prilikom npr spremanja špageta i pice. Meni lično odgovara i uskoro sledi nova narudžbina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 6, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre sumadinac, jel imas ti 200kila? Ja bi imao ;-) Sent from my SP6.2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...