Stevan B. 635 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pec na cvrsto gorivo za radionicu. Treba da zagreje 50kvadrata samo da je iznad nule.... Ne smeju aparati da mi ostanu na minusu. Estetski dojam nije najbitniji...Bitno je da se ne raspadne za jednu sezonu. Ponude ovde ili na viber na 0648250965 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 3, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Trajnozareca sa kaljicima. Ne znam koliko moze da ugreje tacno. Prodavao sam je za oko 70e. Mada nismo bas ni blizu al eto da ponudim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Decembar 3, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da prave od starih kamionskih feni za radionice, ima na netu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 4, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A kako ces nocu da lozis? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 4, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A kako ces nocu da lozis? Pretpostavljam - ko i drugi sto loze drva - uvece ubaci u pec panjic il povecu cepanicu, prigusi vazduh i to lagano gori do ujutru. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ces nocu da lozis? Uvece narokam i do ujutro bude u plusu... Ne bih kreku,jednu smo imali pre 15 godina i nismo se bas ogrejali sa istom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan imas za 40-ak hiljada od livenog gvozdja.Stane ceo panj u nju i komotno moze da sacuva zar do narednog dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Decembar 5, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Decembar 5, 2016 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na primer, ovde: http://www.zemunskigvozdjar.com/ext/index.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Decembar 5, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ако ниси искључиво фокусиран на пећ на дрва, могу да ти поклоним исправну пећ на плин (боце). Савршено ради. Само би морао да дођеш по њу или неко да ти је допреми. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ако ниси искључиво фокусиран на пећ на дрва, могу да ти поклоним исправну пећ на плин (боце). Савршено ради. Само би морао да дођеш по њу или неко да ти је допреми. Hvala. Imam plinsku ali em je klepanje za boce em mi nije bezbedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imas za 40-ak hiljada od livenog gvozdja.Stane ceo panj u nju i komotno moze da sacuva zar do narednog dana Da imam 40 hiljada radijatore bih izvukao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakve potrebe imas http://www.tehnomanija.rs/kamini-i-peci-na-cvrsta-goriva/metalec-kamin-pelister-r-bordo.html http://www.tehnomanija.rs/kamini-i-peci-na-cvrsta-goriva/metalec-kamin-biser-2-h.html http://www.briket.co.rs/products/pec-na-drva-MBS-Arena-pec-na-cvrsto-gorivo Ne mogu ti opisati kako ove stvari greju sa malo lozenja. Prednost im je i sto mozes da ubacis panj koji ce da odrzava vatru celu noc, a naredno jutro samo otvoris luftere i eto plamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo za kucu na selu uzeli stedisu, mogu povelike cepanice da stanu unutra, bila je ja mislim 17.000 nova. Inace greje dnevnu sobu koja je ujedno i trpezarija i kuhinja, 2 spavace sobe, hodnik i kupatilo plus stepeniste i hodnik na spratu, sobe ne. Uz dobra drva isijava ozbiljno da ti je neprijatno da sedis pored Pre smo imali tu smederevac, sanse nije imalo da zagreje nista osim dnevne sobe. Pa ti vidi, mogu ti saznati gde je kupljeno itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 8, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo za kucu na selu uzeli stedisu, mogu povelike cepanice da stanu unutra, bila je ja mislim 17.000 nova. Inace greje dnevnu sobu koja je ujedno i trpezarija i kuhinja, 2 spavace sobe, hodnik i kupatilo plus stepeniste i hodnik na spratu, sobe ne. Uz dobra drva isijava ozbiljno da ti je neprijatno da sedis pored Pre smo imali tu smederevac, sanse nije imalo da zagreje nista osim dnevne sobe. Pa ti vidi, mogu ti saznati gde je kupljeno itd.Daj sliku ili neki link za taj šporet.Meni treba isto za servis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan http://timsistem.rs/product/carobna-pec/ to je tzv. carobna pec, ima da se kupi na dosta mesta koji se bave grejanjem.. ima i u tehnomaniji i u win winu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...