Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan molim vas odgovorite da li treba neki poziv na broj ili jos nesto uplatila bi supruga preko onog ebanking (valjada se tako pise) od kuce. ali kaze treba mi poziv na broj.. ne znam, ako neko zna molim vas napisite! poslacu i poruku ovoj blic fondaciji ali bih i ovako direktno da uplatim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 9, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A Paypal? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide putem SMS poruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Blic, pre 7 dana; http://www.blic.rs/vesti/drustvo/majka-decaka-leptira-moj-despot-zaspi-od-umora-a-ne-sto-mu-je-prosao-bol/hz1vl12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dela teksta; Pomoć za malog Despota Omogućimo Despotu bolji život. Ako želite da pomognete, možete poslati SMS na broj 2552 ili uplatiti sredstva na tekući račun Blic fondacije: 2750010221949709 90 - rsd, Societe Generale Srbija, Beograd, sa naznakom "za Despota Lazića". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ali pazite, sms-om se uplacuje blic fondaciji pa onda oni uplacuju pomoc. ali cini mi se da ta fondacija skuplja pomoc za svu ugrozenu decu.. nisam siguran koliko se direktno pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 9, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ali pazite, sms-om se uplacuje blic fondaciji pa onda oni uplacuju pomoc. ali cini mi se da ta fondacija skuplja pomoc za svu ugrozenu decu.. nisam siguran koliko se direktno pomazeJ pravu si kolega. I pitanje je koliki deo od uplacenog ostaje fondaciji na racun raznih troskova i izdataka. Primer: One cestitke sto kupite za 100 dinara koji idu u dobrotvorne svrhe, zapravo 27-30 din ide stvarno u dobrotvorne svrhe. Ostalo ide na trosak. A tim poslom se zaista bave volonteri koji ne uzimaju nista sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 9, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Napisao sam vam gore tekući račun majke deteta. Nije vam potreban nikakav poziv na broj. Ako želite da im pomognete, uplatite direktno majci i to je to. Ako vam e-banking zahteva poziv na broj, ukucajte bilo šta, nekoliko cifara, čisto da zadovoljite formu i to je to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 9, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Napisao sam vam gore tekući račun majke deteta. Nije vam potreban nikakav poziv na broj. Ako želite da im pomognete, uplatite direktno majci i to je to. Ako vam e-banking zahteva poziv na broj, ukucajte bilo šta, nekoliko cifara, čisto da zadovoljite formu i to je to. Tako je Uplatio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo zapostavio temu jer sam imao smrtni slucaj u porodici pa samo malo da prodje vreme nastavljam sa daljom organizacijom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 14, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U moru teških slučajeva ovaj baš prednjači.. Razgovarao sam sa majkom i potrudiću se da ih posetim oko nove godine.. Najsigurniji i najbolji način je uplata direktno na njen račun.. Svaka čast na inicijativi, ja ću probati da ukažem na neke stvari, ali teško to sve ide na pomen "alternative".. Tako da bar novac može momku i porodici sigurno da olakša muke kad već doktori nemaju leka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možda i neki lekovi/sredstva iz inostranstva? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako je mali Despot? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 25, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima istoVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Avgust 1, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Da li je i dalje aktivan onaj ziro racun ? Ako se ne pise po novinama - ne znaci da svi treba da zaborave na pomoc Mi na forumu bar nismo takvi. Tema je stara, lek za njegovu bolest jos ne postoji pa se nadam da mu je i dalje svaka pomoc dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam I mene zanima isto. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Avgust 1, 2018 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je mali Pavle Vlaskalin iz Novog Beceja, ima svega 8 godina i oboleo je od Bulozne Epidermolize poznatije kao deca leptir. Kao sto mozete videti, stepen njegovog stanja je porazavajuci, dete ne poznajem kao ni njegove roditelje, svojski cu se potruditi da pomognem koliko god mogu, koliko god mozemo. Ako zeli jos neko da mi se prikljuci, nek slobodno ostavi komentar, realizacija ce spontano doci.........decji osmeh meni znaci sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9147 Napisano Avgust 2, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kakav borac, mali se smeje, a mene nesto steže i zavrce kad gledam sve ovo..Dare, što se mene tiče, kako god mogu da pomognem tu sam..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Avgust 2, 2018 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pregovori traju, obavesticu blagovremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, mali Despot Lazić je danas ispustio svoju napaćenu dušicu. Neka ti je laka zemlja mali veliki junače! DEČAK LEPTIR IZGUBIO BITKU Srbija u suzama zbog smrti malog Despota WWW.BLIC.RS Despot Lazić (12), dečak iz Bajine Bašte koji je bolovao od... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je zao...od svih ovih humanitarnih akcija on mi je nekako bas bio najprisniji. Možda zato sto je i moj mali otprilike istih godina.Puno snage familiji da prebrode gubitak mališana. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...