duledjo 154 Napisano Novembar 29, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je nosac kofera za suzuki gsx600f 2003god ako neko ima za prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 29, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Jevtom. On je imao na motoru a znam da prodaje motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Novembar 30, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ili u motolandu, meni za tdm seba trazio 70e, da doteram motor, tamo ceo dan, i sutadan da platim postarinu. U motolandu 70e sa plocom. Samo ako ima za tvoj motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta je dobro kad ti Seba pravi ,to sto mozes da prilagodis svojim potrebama. Primer: radio mi nosace za bocne kofere, a nosac top case-a sam imao givi,tom prilikom sam ga zamolio da mi ovaj givi nosac modifikuje ,navario na njega distancere i sad imam mnogo vise putnickog prostora (krupni i ja i devojka) sad se vise ne guramo,a to puuuuno znaci kad krenes na more il tako neku duzu voznju.. Seba radi kvalitetno, ja sam uvek u pretovaru,nikad nikakav problem. E sad,cena,pa jbg kvalitet se placa. Dobri su fabricki nosaci,cena je slicna,al kod njih nema ,voleo bih ovo ovako,ono onako,nego to ti je sto ti je.. Tako da mislim da je Seba bolji izbor za te pare. Al svako sebi zna najbolje. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 30, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao drugu, a njemu vise ne treba pa cuj sa njim.... 0606161604 Ivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 30, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Seba ispred fabrickih...Ziveo Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Novembar 30, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam bobanovog druga za dogovor u utorak se vidjamo da pogledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Decembar 3, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Seba ispred fabrickih...Ziveo Seba. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako te bas zanima fabricki, ali je Seba tu da resi stvari. http://www.kupujemprodajem.com/Givi-nosac-kofera-za-Suzuki-GSXF-1998--40051592-oglas.htm?filter_id=13312 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 5, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ne odgovara ovaj ivanov trzim i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali ovom sa linka iznad, 40 evra sa sve plocom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 6, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam sinoc posle servisa motora menjao ulje filtere sinhronizaciju itd potrosio se dosta svratim kod coveka pogledam dopadne mi se ja za dzep ostalo mi 35e sto u dinarima sto u evrima a covek nece da mi da.Ja odem ko popisan dobar je nosac al se razmisljam da li da ga kupim ili da sacekam celu zimu pojavice se nesto.Mozda i onaj jeftin komplet ako proda motor bez nosaca i kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 6, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan E jebali ga 5 evra. Obicno se proda pa se posle kajes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 6, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam tako pomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan 40e sa plocom za fabricki je odlicna cena! Moj savet ti je dodaj tih 5e i uzmi, vredi svaki cent.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 6, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ne radi se o 5e nego o principu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 7, 2016 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mani se principa, 40E kostaju dve sipke od nosaca, jos 40E kostaju zglobovi i ploca. stavi svoj princip u stranu i plati cenu koju trazi. a sto se tice principa, dosta sam trgovao na KP i taj princip mi ide na zivce. jel covek stavio cenu od 40e? i sta sad ti principujes oko 5E? oces nosac? kosta 40E. covek mi se cenjkao za 5E na sumu od 1400E. dosta bre tog principa vise. da, prodao sam mu za 1395E ebo ga princip. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi dođe da kupim taj nosač, iako mi ne treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mani se principa, 40E kostaju dve sipke od nosaca, jos 40E kostaju zglobovi i ploca. stavi svoj princip u stranu i plati cenu koju trazi. a sto se tice principa, dosta sam trgovao na KP i taj princip mi ide na zivce. jel covek stavio cenu od 40e? i sta sad ti principujes oko 5E? oces nosac? kosta 40E. covek mi se cenjkao za 5E na sumu od 1400E. dosta bre tog principa vise. da, prodao sam mu za 1395E ebo ga princip. To sam teo i ja da mu pisem ali me mrzi da serendam kao ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 7, 2016 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mani se principa, 40E kostaju dve sipke od nosaca, jos 40E kostaju zglobovi i ploca. stavi svoj princip u stranu i plati cenu koju trazi. a sto se tice principa, dosta sam trgovao na KP i taj princip mi ide na zivce. jel covek stavio cenu od 40e? i sta sad ti principujes oko 5E? oces nosac? kosta 40E. covek mi se cenjkao za 5E na sumu od 1400E. dosta bre tog principa vise. da, prodao sam mu za 1395E ebo ga princip. To sam teo i ja da mu pisem ali me mrzi da serendam kao ti nesto mi se zapravo dalo da kenjam od rane zore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 7, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja jos nikad nisam prodao nesto za onoliko koliko sam trazio.Sad trenutno prodajem svoj stari slep kamion ispravan neregistrovan za 1100e svi koji su zvali su pitali koja bi bila zadnja cena iako je duplo jeftiniji od najjeftinijeg.Jedan mi je porukom nudio cak 250e.Toliko ocenkanju imam ja puno oglasa za prodaju i sada i molim se da dodje neko sa lovom da izvadi neke pare a ne ponude u vidu mornarske merdevine i dva jeza iz istog legla.I tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 7, 2016 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan svi bi mi da prodamo po nekoj ceni i svi bi da prodju jeftinije - to stoji. ali da ti sad juris neke principe jer on nece spusti 5E to mi je ... brate 80E i pravo u prodavnicu (ako ima) isteraj pravdu i posalji mu sliku da si kupio za 80E. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 2, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek trazim nosac kofera,moze i sa koferima bocnim jefta nece da rasparuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...