Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 26, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 3vd 1993 Reg. do 25.01.2017 Na TDM-a dodato: - grejači ručica - bljeskalica by Arakis - WingRack II (samo Topcase za sada u funkciji (led osvetljen ali nije spojeno) nemam bočne kofere) - svi migavci su LED - jedan far LED (imam i staru sijalicu) - scootoiler vakumski - sedište od 4tx (nije dvobojno) - DIY produžetak vizira, uradjen tako da nema vibracija - teflonsko kočiono crevo (Ovo zajedno košta nešto preko 200€) Originalna farba, originalni auspusi.... Redovno servisiran i održavan. 95% vremena, kada se ne vozi, stoji u garaži i prikačen na pametni punjač akumulatora. Na njemu su Dunlop Road Smart (napred 1 DOT 2013, pozadi 2-ka DOT 2014) stavljene početkom prošle sezone (cca 3500km od tada). 77000 km je na cajgeru ALI agregat nema više od 30.000 predjenih km (zamenio sam kompletan agregat, stavljen agregat koji je po servisnoj i cajgeru bio na 24.500km) Prednji blatobran je malo oštećen i ima ogrebotinu na desnom auspuhu, to je sve od oštećenja. Cena 1470€ Zainteresovan eventualno za zamenu samo za BMW R1100GS ili R1150GS uz moju doplatu. Nemam trenutno boljih slika. Kontakt u temi ili na PP. Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 29, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni komentara?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 29, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav cekaj kolega sad su otisle dve 900.tke pa da se musterije malo odobrovolje srecna trgovina . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 10, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dok nisam kupio TDM-a i ja sam bio sumnjičav prema tom motoru. Uvek mi je bio "nešto izmedju". Medjutim, i kilometri sa TDM-om su takvi, pravi "multipurpose" motor. Aktuelno Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Te 900 koje su prodate (jedna je bila moja) nisu bile nikakva konkurencija 850 jer su u sasvim drugom cenovnom rangu. Al nekako se pojavilo i nekoliko 850 ovde na forumu na prodaju skoro istovremeno . U svakom slučaju, srećna prodaja . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 7, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 20, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Korigovana cena, motor nije više registrovan 1300€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 20, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dobra i realna cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 20, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Iskreno, daleko je to ispod "emotivne" cene za taj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 21, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Motor je otišao u prave ruke. Zahvaljujem se svim kolegama koji su bili zainteresovani. Pozdrav i lock Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...