BusMan 2025 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je moje kada god dodjem da se provozam po tvom "predsoblju". Valjevske planine su nepresusan izvor offroad zabave. I prosto sam ljubomoran samo kada pomislim na 100 kilometara ibarske x2, a tebi sve pred nosom. Hvala za trud! Trebalo je sve te fotke obraditi i poslagati da bi ih podelio sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 28, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво,браво,браво 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooo!Gde si uzeo cammel-bag? Aliexpress? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Novembar 28, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi... @fikacu: SportVision Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Novembar 28, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Libero, ja sam mojoj ženi pokazao probranih par fotki (one gde se vidi kako tebe tvoja žena gura :P) a sve u cilju da joj na plastičnom primeru pokažem šta je uloga žene u enduro zabavama Šalu na stranu - bravo za retrospektivu. Ja sam za sledeću sezonu sebi već iscrtao pun andrak ruta za područje Ljubovija-Krupanj-Valjevo-Kosjerić-B.Bašta. Ostaje da ubedim ženu da kad idemo vikendom u Ljuboviju ona vozi auto i decu, a ja da poteram motor. Pa decu neka čuvaju moji roditelji (ionako su ih željni) a nas dvoje lepo na motor pa u planinu Ova tvoja retrospektiva će nadam se doprineti da je ubedim u takvu organizaciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Novembar 28, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolji odgovor mi nisi mogao napisati, hvala Ti ... Dotiče i neke od mojih motiva, zašto između ostalog, beležim i objavljujem fotografije. Bar jedan zajednički hobi je, inače, i odlična receptura za dugoročno ''gajenje'' dobrih i zdravih partnerskih odnosa. Nas dvoje smo dvadeset godina zajedno i vremenom, moja supruga se uz moju pomoć ''primila'' i na moto priču i na fotografiju. Sada se, kao dvoje uzbuđene dece, pripremamo za vožnje, biramo rute, sređujemo moto opremu, itd... Učinio bi mi veliko zadovoljstvo da ovde, na forumu, objaviš i vaše fotografije. Držim palčeve i kad se sretnemo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Libero, idealan ste bajkerski par... vrhunski recept za ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Браво! Ово ти је све баш добро. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 29, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka druga fotka, razglednica! Svaka cast! U ovom retrovizoru, puno uzitka i lepote! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...