igogitar 275 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda! Želim ti puno sigurnih kilometara sa Hondom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze... juce sam ga vozio kod grad, nema osobe koja nije pogledala u motor,e sad dal zbog auspuha ili izgleda... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na hrabrosti, odlučnosti i preduzimljivosti ! Odlično izgleda motor, izgleda novije nego moj koji je 2008. god. Dobro da služite jedan drugog ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti... Motor se lako vozi ali se oseca da je bas jak i da ima snage.. I mnogo opasno se cuje, zastrasujuce ponekad, sve mislim da idem mnogo brze nego sto zapravo jeste. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Decembar 12, 2016 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze... juce sam ga vozio kod grad, nema osobe koja nije pogledala u motor,e sad dal zbog auspuha ili izgleda... Sent from my iPhone using Tapatalk Ili se pitaju, koji se to ludak vozi po zimi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro sad, hmmm... to mu dodje kao logicno Ali, u moju odbranu ... i nije tako hladno bilo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 12, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio za vikend. 12 stepeni bilo u gradu, 150km laganih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neki savet za opremu, kacigu imam, cizme imam, ostaju mi pantalone, jakna i rukavice. Da li da kupim ono kozno odelo(komplet) ili od tekstila posebno jaknu i pantalone? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko novca imaš ali trenutno u Luisu je sniženje i za 200E Probikerov kožni dvodijelni kombinezon, perverzija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 13, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan motor izgleda jako lepo u sreci da se navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan A jel da jurim kombinezon ili ono jakna i pantalone od tekstil ili mesh( ne znam tacno kako od cega ja pa ne zametite ako sam lupio) Daj mi link ako mozes tog odela da bacim pogled. Nasao sam neki kombinezon u Bg, isto PB, lep bas ima ga na KP... Samo da mi pomognete da odlucim sta da jurim kozu ili ovo drugo , za pocetak Hvala, moram polako sa njim,iako on trazi suprotno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 14, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, full kozni kombinezon kod nas retko ko nosi kao day-to-day odecu za voznju. Uglavnom to kupuju za Navak. Najcesce ces sresti nekoga u full tekstilnoj opremi ili kombinacija kozne jakne sa nekim kevlar pantalonama ili slicno. Sve ima svoje prednosti a i mane. Kozni kombinezon je show program nositi na leto, kad temperature dostizu 40C a ti hoces da putujes negde, ali da je najbolja varijanta sto se tice zastite, to stoji. Tekstilna varijanta ti je neki all-around fazon. Ako imas novac, vijaj neki bolji brend, recimo Dainese, a ako ne jbg vijaj sta mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ove godine išao na more u u jednodjelnom kožnom kombinezonu i skroz mi je bilo ok..mislim da je on smrt kad se po gradu vijaš, stojiš..ali ko ga još po gradu nosi ..S tim da je dvodijelni svakako bolja opcija.. Izgleda da je ovaj što sam gledao rasprodat, ostao samo ženski model , ali evo ima druga varijanta https://www.louis.eu/artikel/probiker-px-4-leather-suit/208036?filter_gender=H&list=187979722 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 14, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Uhh dobar ovaj sa linka bas dobar... Nego, kako se narucije sa ovog sajta, jel to neko donosi ili salju na adresu kao aliexpress, ebay... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan E za to će ti trebati pomoć drugih kolega http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50690-roba-iz-luisa/page-26#entry1922360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...