Skyrunner 4925 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je izrađeno od parenog bukovog drveta 1)Trpezarijski stoDimenzije su 159x78cm2) Dve stolice od punog drveta3) Ugaona garnitura za trpezarijudimenzija 128x208, dubina sedišta 42cm Sve može za 240€ (ili ekvivalent u dinarima) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Novembar 23, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dinarski je cena 25000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Novembar 27, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 24000 ili dajte ponudu Može i odvojeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Decembar 11, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne pada sneg, ali zato cena pada 22 000 hiljada ili dajte ponudu. Može da se pogleda svakog dana na Novom Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novogodišnjih 18 900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ubi ih ova tamna boja. Mislim da nije problem cjena, koliko zbog boje izgledaju ,barem meni, neprivlačno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Januar 16, 2017 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kome se ne sviđa boja, može da prefarba. Za toliko može da se spusti cena. Sad je 18000 naravno da može da se prodaje i odvojeno sto klupa i stolice. Može da se pogleda svaki dan i da se dogovori oko detalja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 17500? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stolice 15€ komad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel bar zovu da obaraju cjenu? Imam druga u NSu koji valja svakakve stvari, namještaj između ostalog, možda ga bude interesovalo da kupi sve u paketu, a ako si gledao na Discovery emisiju Liquidator, to ti je nešto slično. Vjerujem da će ga interesovat, ako ima ideju kome će to prodat, jedino ćete oko cjene morat da se dogovarate. Mada vjerujem da bi on pristao i na aktuelnu cjenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja nešto i ne prodajem aktivno. Smislio sam drugu namenu prostoriji u kojoj se ovo nalazi, pa je stavljeno na oglase da ne gomilam nameštaj. Kad mi bude trebalo na drugom mestu, uzeću nešto baš za to. Možeš da pošalješ link drugaru, pa ako bude imao dobru ponudu Dogovoricemo se nešto. Iskreno meni i meni više odgovara da neko uzme sve zajedno, tad ću i dati neki popust. Sve se nalazi kod hotela Jugoslavija, može u principu ceo dan da se vidi, samo da se javi da neko bude u kancelariji tad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...