Gillette 0 Napisano April 25, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.zdecompany.co.yu/ ima li neko iskustva sa njima? nameravam da prvi put kupim jedan skuter i ovi mi se èine "lepi",ali me malo buni cena od 1250Eu,nešto mi to mnogo jeftino.. Šta vi mislite? Pozdrav i zahvaljujem na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nikad cuo ali pretpostavljam da su neki Korejanci koji pokusavaju i delimicno uspevaju da osvoje svet svojim veoma pristupacnim cenama. Ne verujem da to moze da bude ne znam koliko dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 25, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Gillete, aj prvo idi u 'Predstavljanje clanova' i reci nesto o sebi u onoj temi koja ima tackice u naslovu... Kad vec nisi lepo popunio ono polje o sebi tokom registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gillette 0 Napisano April 26, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj ne zezaj, jel znaš nešto o oovim skuterima ili ne? šta æe ti sad moji podatci,ionako me mrzelo da popunjavam to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 26, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan daj ne zezaj' date=' jel znaš nešto o oovim skuterima ili ne? šta æe ti sad moji podatci,ionako me mrzelo da popunjavam to..[/quote'] I nas mrzi da ti prichamo o tim skuterima.... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 26, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj ne zezaj, jel znaš nešto o oovim skuterima ili ne? šta æe ti sad moji podatci,ionako me mrzelo da popunjavam to. Sto puta smo opominjali nove forumase, ali izgleda da opsta kultura nije na programu vecine skola... gledaj, i kad udjes u prodavnicu kazes "dobar dan" (valjda), pa isto tako i vde, prvo se predstavi ko covek pa onda dalje. Ovo stvarno pocinje da me zamara :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo bas nista o tim scooterima, ali znamo bar ponesto o postovanju... Nije mnogo al' pomaze :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gillette 0 Napisano Maj 3, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan iebote stvarno ste šiz :shock: zapeli za dobar dan pa dobar dan.. O KEJ: DOBAR DAN SVIMA! KAKO STE ŠTA RADITE EVO JA DOBRO, MALO BILI OVI PRAZNICI PA SE BAŠ ODMORIH! :evil: ceo život verglam bajk pa reko da pazarim nekog skutera,pa i da priupitam vas koji znate, vas koji vladate materijom..vas careve drumova i izduvnih gasova..vas što vam kosa vijori u retrovizoru i ostavlja pešake da se dive tom prizoru. DOBAR DAN vi koji se ne zamarate uzbdo..DOBAR VAM DAN kauboji bez revolvera,vitezovi kaciga i auspuha! eto, oæete li sad da odgovorite tako vam razraðenog ruènog zgloba, ili moja molba ne vredi ni pišljiva boba.. :roll: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 3, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan vas careve drumova i izduvnih gasova..vas što vam kosa vijori u retrovizoru i ostavlja pešake da se dive tom prizoru Lepo receno! Ali CAREVI drumova NE VOZE skutere(Kineske,Koreanske i sl.sranja) tako da ces informaciju o tom skuteru morati da potraziz na nekom drugom forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gillette 0 Napisano Maj 3, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan AHA! znaèi sranje je.. ok to me je i zanimalo brej. ima d'uvatim il neku piaggio,il gileru il yamahu.. a može i vespa, retro, šatro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 3, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo, u Hrvatskoj su krenuli da se ok prodaju zato sto su poprilicno jeftini. Malo su ruzni, ali imaju 4T motor pa skoro nista ne trose i to im je najveca "prednost". Ipak nisam siguran da je kupovina kineza (koji uz to i nije bas najpoznatiji) pametna ideja... Ako hoces vise informacija pretrazi hrvatske skuteraske forume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...