Svaler 1990 Napisano Novembar 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ако се подложи ватра испод њега као испод Тамића, то неће бити хладан старт и неће штетити машини? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Sipas ulje do cepa i zavrsis posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Novembar 22, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozio juče, vozim i danas... voziću i sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim ovo vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Novembar 22, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan ja motorom na poso .,nema zimskog spavanja,,,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 22, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da se rade stvari koje se i inače rade, dok je motor tu... Sem vožnje istog, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam nagovestio: Iz Ljubljane na Jadran u Piran Mnogo oblaka, malo kiše, malo sunca. U svakom slućaju, ukrao sam zimi pola dana... Komšija se radovao samnom da je napokon kiša prestala Vijadukt Črni Kal, vidikovac za Trst Jesenje boje blede su bez sunca Omiljeni vidikovac iznad Izole, iako bez sunca, slika prija očima Stara (dobra) lokacija, pamti ona i neke druge motore... Kada morska grana krene, teško je prestati... Tu je i stručna pomoć, ako zatreba Čuvena obala Punta, pozadi je svetionik Madona Poćeka je kiša, motor je ostao suv. Ali ipak, jesen je tu Trg Giuseppe Tartini 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga jos pre mesec dana spakovao za zimski san, sve lepo oprao, podmazao, zamazao, napunio rezervoar, sipao stabilizatore oktana, izvadio akumulator i motor u garazu pod ceradu. Ma full tretman. Otisao u Bg na studije i svaki put kad je lepo vreme ja balavim iz gradskog prevoza dok se kolege i koleginice vozikaju. Vratio se prosle nedelje u rodni kraj na vikend, prvi dan sam obilazio oko motora kao macka oko misa (nije bilo neko vreme), drugi dan me probudilo sunce, temperatura idealna. Akumulator malo dopunio i namestio, kresnuo iz druge, dok se on ugrejao ja trknuo po jaknu, pantalone, rukavice i novu kacigu, ubio taj dan 50-ak km vratio se kuci srecan i zadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je bajkersa duša... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Bocca Bastard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Novembar 23, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zime bre. Danas zujao po gradu, pali, ide, kao da ima turbinu. Uzivanje voziti jutros mi se smrzla jajca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja od kad sam ga turio/u zimovnik\ ne vadim ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Novembar 23, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zime bre. Danas zujao po gradu, pali, ide, kao da ima turbinu. Uzivanje voziti jutros mi se smrzla jajca kupio malo pre komplet Cherish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Novembar 23, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan aktivni donji veš, duge gaće i potkošulja, ono, ne znojiš se, diše koža, ne duva vetar... http://shop.cherish.rs/kupi/muski-aktivni-ves-art-17533-35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Novembar 23, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne želiš da znaš šta je google pokazao. google se prilagođava korisniku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Novembar 23, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Komplet Cherish - nisam ja kriv već google. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Novembar 23, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan ja od kad sam ga turio/u zimovnik\ ne vadim ga zima mu,zima meni,a unutra je toplo a i cim ima manje od 15c nesedam,koske popustaju,nazebem cas posla,mrzi me da se oblacim 7 minuta da bi se 20 vozio pa opet skidanje 7 minuta.upalim auto,grejanje,i milina, neka ga do daljnjeg unutra Ovo zvuci kao krstenica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Novembar 24, 2016 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Motor uspavam, ali zato sa skuterom sprovodim anti-stres terapiju kad me 'vata nervoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Novembar 24, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan I kad ti gospodja dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my X1 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Novembar 25, 2016 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I kad ti gospodja dozvoli Tih problema nemam...hvala bogu Slike od juće Dosta da budem miran dva dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas ali ja posebno uživam u ovom vremenskom periodu Kasna jesen - savršeno vreme za off-road ps. Prošli vikend dan jedan oko 120km, dan dva oko 100km lokalnih makadamskih puteve i ostalih puteljaka u okolini istočne Srbije 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 25, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se sada više vozi nego u sezoni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Novembar 25, 2016 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Температура је одговарајућа, а не да се шурим на 35 степени Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nema zimskog spavanja. Jućer odradio turu po severo-istočnoj Sloveniji, na granici sa Mađarskom. Zapadna Slovenija je sada pod oblacima, istočna je obasijana blagim jesenjim zracima umornog sunca... Temperatura između 14 i 18 stepeni. Sa Borisom (on živi u tom delu Slovenije), napravili smo krug po delu Slovenije koji je poznat po odličnom vinu. Vinograd do vinograda. Grožđe je (uglavnom) već pretvoreno u mlado vino, ponegde još je na lozi i čeka prve hladne dane da sakupi još više šećera. To će biti "ledena berba", od koje se pravi desertno vino. Vozili smo sporednim putevima, gore-dole. Asfalt je na pojedinim mestima bio vlažan, bilo je i lišća... Nismo jurili, vožnjica je bila opuštena. Zimi sam ukrao još jedan dan... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...