BaneVuk58 8109 Napisano Novembar 25, 2016 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 25, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nemo, svaka tebi čast. U gornjim sam ti slikama nabrojao jedno 2 promila al vidim da si lepo stigao kući Planiraj koji dan pa se dovezi sa švabom u komšiluk da puknemo još po koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, sledeće nedelje. PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi je utešno videti da nemamo samo mi loše puteve (slika br 3 i br 5). @nemo Please, ako može malo detaljnije poređenje KTM-a i GS-a. Sad već ima dosta kilometara na Gs-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 27, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas odrađena tura od nekih 300 km. Ugodna temperatura od 7 do 14 °C, sunce, ali vlažna cesta. Tura je bila Pula, Rijeka, sunce i kava, Tvrđava Possert iz 14. v. - sjeverna Istra Pogleda sa kule na narednu destinaciju, dvorac Belaj Ispred dvorca Draguć, Nažalost dani su postali kratki, pa se moralo kući. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Novembar 27, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi je utešno videti da nemamo samo mi loše puteve (slika br 3 i br 5). @nemo Please, ako može malo detaljnije poređenje KTM-a i GS-a. Sad već ima dosta kilometara na Gs-u? I taj "los put" je ugodniji za voznju od nasih E70-75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Novembar 27, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo. Voleo bih da vidim istru Ako samo jednom odvozas Plominku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 27, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prošli smo je danas, ali mi se nije dalo stajati i slikata. Cesta prazna i uglavnom suha. Uživancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Novembar 27, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na Fruškoj Gori samo po koji pešak, ni jedan motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Novembar 27, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos veceras ubio malu kilometrazu, od sutra krece pakovanje za zimski san.. Ehh, bice to duga i teska zima...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 28, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan I taj "los put" je ugodniji za voznju od nasih E70-75 Tuđe s**** slađe nego domaća gibanica, zar ne? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 28, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neko spremio, a neko vozi. I šta sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Novembar 28, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Neko spremio, a neko vozi. I šta sad? jutros bilo hladnjikavo dok sa stigao na posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 28, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Istina, ali obzirom da su vremenske prilike takve nisu svi spremili motore i to je sada. Neće proći puno dana i svi smo u garaži, pa kreću neke druge priče u ovoj ili drugoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Novembar 28, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I taj "los put" je ugodniji za voznju od nasih E70-75 Tuđe s**** slađe nego domaća gibanica, zar ne? Sta,treba da hvalim auto-put gde u levoj imas udarnih rupa samo zato sto je "nas",pitaj @darko-dav jesu mu koferi otpali kod "njih" ili kod "nas"!? Samo pricam realno,bio,video,osetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Novembar 28, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni što voze u teme o vožnji, putopisi, kratki izleti, drumske kafane, foto dana, nova tema itd. Oni što su spremili ovde. Tema je "Spremio motor u zimski spavanac... I šta sad?" A odgovor većine je "Pošto je lepo vreme, raspremiš ga i voziš". Dok još može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A kad "zakrka bjelan" može i ovako Šala mala,zimi nam preostaje samo da se edukujemo,gledamo klipove ,čitamo i ako nam uslovi dozvoljavaju da nešto čačkamo po mašinama i sređujemo ih za sezonu, da nam brže prođe vrijeme do proljeća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 29, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan I taj "los put" je ugodniji za voznju od nasih E70-75Tuđe s**** slađe nego domaća gibanica, zar ne? Sta,treba da hvalim auto-put gde u levoj imas udarnih rupa samo zato sto je "nas",pitaj @darko-dav jesu mu koferi otpali kod "njih" ili kod "nas"!? Samo pricam realno,bio,video,osetio. Ne trebaš da hvališ, ali to što sam citirao je potpuno (apsolutno) netačno (slike 3 i 5). Da ne teramo off nije ni bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 3, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je jasno zašto si napisao da je ovo tema za one koji su spremili motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Mostara, jurimo za suncem na ugodnih 15 stepeni. Ovde sezona traje citavu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 7, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga upalio, malo ogrejao i odvozao 26 metara. Metara. Sad će proleće, samo što nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Januar 15, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ja otvorio vrata, pogledao ga ,zatvorio vrata i otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 16, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao zanimaciju da ubijam vreme uz neki staru igricu ,u kojoj imaju motori pored automobila. evo i malo gameplay-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...