dragan1 21 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 105 radili ortak i ja..takva je cev mislim da rece da je nabavio tu kod tebe ili okolini ostalo je sve sam isekao mali radi ko pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hajd ako ti nije problem pitaj ga gde ,posto mi se ovo bas svidja pa bih pravio sebi ponovo,a gde ste nabavljali perforirane cevi?varili ste argonom ili elektro?koju si vunu stavljao unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan argon mali ima svu aparaturu nema vune jer je malo deblji zid cevi mislio sam da ce da tandrce pri vecem gasu ali nije pitacu ga pa cu javiti ako zeli on da kaze ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je bolje sa vunom,malo je tisi i manje se greje plast lonca,ovako bez vune kada se malo vise raspali po gasu i kada se plast dosta zagreje,pocece prohrom da tamni....ok ako nije poslovna tajna ti javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedno pitanje kako podnosi temepraturu inoks da li gubi sjaj vremenom ili ostaje isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa vremenom ne menja boju ako nije opterecen temperaturom,ali ako je izlozen visokoj temperaturi pocinje da dobija braonkastu boji,to je najizrazenije na granama posto se dosta greju,moj lonac je vec 2 god na motoru i nije potamneo ali ima vunu .ali nije problem kada potamni opet ga malo prepoliras i teraj.imas slike u mom potpisu pa pogledaj,ali ja sam plast radio od lima koji nije bio bas nekog kvaliteta pa nisam mogao dobiti bas visoki sjaj poliranjem,zato bih ga radio od cevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan da vidim lepo izgledaju na suzukiju mada neznam da li posle svega toga treba da stelujem karburatore :o zbog potrosnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nema potrebe,nista nisi menjao na usisu tako da je smesa ostala ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano April 13, 2008 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Auuu komsija !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan dobre slike aaaaa[move] 8) 8) [/move] a jos novi aaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pazi malo da te ne vide Japanci, inace ode ti nama u neku fabriku! Svaka cast, odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan hvala samo da posluze kako izgledaju bice dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan imam jedno pitanje gde da nadjem staklene vune malo da prigusim zvuk jer se cuje malo jace...pola sata voznje i necujem oko sebe... :o :o :o[move][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze kupi one mrezice za pranje sudova,one su prohromske i ubaci njih,prohromske su tako da nece da trule i zadrzavaju vlagu,to ti je moj savet,nemoj previse tvrdo da ih naguras one imaju i rupu na sebi samo ih nanizes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan na cega da ih nanizem da guram u lonac sa strane ili na cev koju sam izbusio? da li ce zapusiti onda cev ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan one zice su kao krofne znaci nanizes in na cev sa rupama,znaci da se odvoji perforirana cev od lonca.ti imas jednu cev jel tako?od pocetka do kraja?pa kako otvaras lonac?seces ga ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jok ja ga raznitujem na krajevima i izvadim sve zajedno poklopac sa izbusenom cevi koja je unutra nista se ne sece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika sa zavrsnice montirani su i mnogo su dobri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan evo radi poredjena stari i novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...