Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 18, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo farbaroskih tema. Da li neko zna gde i kako moze da se ofarba Bagster navlaka za tank. Dobio sam na poklon sivu navlaku koja mi je iskreno gadna. Pa sam mislio da je ofarbam. Problem je sto bagster ne koristi kozu nego neku vinil imitaciju, pa me interesuje da li je ista varijanta kao i sa kozom... znam da ima po hemisjkim cistionama farbanje ali ne znam koliko je kvalitetno i da li ce trajati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Novembar 18, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Cak i ako uspes da nabavis farbu za skaj, gulice se i nece ni na sta da lici. Da sam na tvom mestu, kupio bih drugi skaj i sve odneo nekom tapetaru da prekopira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...