srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa se dosta dobro snasao na novoj Hondi. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Novembar 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vremena za modele 2017? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 15, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Eh ne stigoh danas pogledati, zna li se termin za sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Isti je termin kao za danas. 10:00-17:00 Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18939 Napisano Novembar 15, 2016 Integrisan, 8506 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je odlucila da za sada ide samo sa promenama motora u verziji za 2017. Kazu da je to zbog snanjivanja potencijalnih varijabli usled promena. Neki dan Cal je rekao zanimljivu stvar, pizdukajuci na finjaka zato sto menjaju samo motor (po njemu treba i sasija i jos svasta). Rekao je da je takav pristup izricita zelja Markeza (ali kao ko je on da prica da Mm gresi, a misli da gresi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vremena sad uopšte nisu u fokusu. Super je nama što ovo gledamo ali ovo je vožnja za inženjere. Da ne pišem ponovo. Bravo Robin. Mislio sam da ce tema biti sa nekim tehnickim i objektivnim komentarima, ali kao i sve teme ovog clana postaje privatna i dosadna. Mozda je trebalo dati drugi naziv "snalazenje Lorenca na novom motoru" i sve bi bilo OK Ko tebi trese kavez? Sve što sam ovim gore hteo da kažem je da u ovom trenutku vremena uopšte nisu primarna stvar nego prilagođavanje vozača na nove/drugačije motocikle. A većina je krenula da analizira vremena iako lično mislim da svi voze sa manjim ili većim baferom tako da vremena uopšte nisu merilo da li nekom timu/vozaču ide dobro ili ne. U cemu je problem sa tobom? Lepo napisem "Bravo Robin" sto znaci da se slazem sa tvojim postom i da ostali preteruju u poredjenjima pogotovo Lorencici. Sve ostalo u dva reda se odnosilo na @lalajka koji je shvatio sta sam hteo da kazem i u sledeca dva posta je izneo konkretan info. Mozda da probas da citas po dva puta? Mani se licnih stresova, ja u kavezu nikad nisam bio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos procitah da je Rosi ponovo prozvao Yamahu da unapredi motor na novom modelu. Suzuki ne izbacuje novu masinu za 2017 nego doteruje postojecu i radi dorada na sasiji. Honda, Yamaha i mislim Suzuki su jutros probali nove prednje ohlins viljuske, ako sam dobro uhvatio sta rece neki Schottish reporter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5522 Napisano Novembar 15, 2016 Ne silazi, 4907 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 726 Napisano Novembar 15, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Za SkoMy: nije bilo prenosa ni na Sport Klubu 1-6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 15, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma vremena sad uopšte nisu u fokusu. Super je nama što ovo gledamo ali ovo je vožnja za inženjere. Da ne pišem ponovo. Bravo Robin.Mislio sam da ce tema biti sa nekim tehnickim i objektivnim komentarima, ali kao i sve teme ovog clana postaje privatna i dosadna. Mozda je trebalo dati drugi naziv "snalazenje Lorenca na novom motoru" i sve bi bilo OK Ko tebi trese kavez? Sve što sam ovim gore hteo da kažem je da u ovom trenutku vremena uopšte nisu primarna stvar nego prilagođavanje vozača na nove/drugačije motocikle. A većina je krenula da analizira vremena iako lično mislim da svi voze sa manjim ili većim baferom tako da vremena uopšte nisu merilo da li nekom timu/vozaču ide dobro ili ne. U cemu je problem sa tobom? Lepo napisem "Bravo Robin" sto znaci da se slazem sa tvojim postom i da ostali preteruju u poredjenjima pogotovo Lorencici.Sve ostalo u dva reda se odnosilo na @lalajka koji je shvatio sta sam hteo da kazem i u sledeca dva posta je izneo konkretan info. Mozda da probas da citas po dva puta? Mani se licnih stresova, ja u kavezu nikad nisam bio Izvinjavam se, drugačije sam protumačio. Mislio sam, pošto si mene pomenuo, da "sve teme ovog člana" se odnosi na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16245 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco ima duboke ulaske u krivinu, tako da je on maši. Janone zna da pokuša nerealan banzai sa uletanjem sa unutrašnje strane, pa ako omaši Lorenca, nju neće. Vinjales je dobrano isturio nogu i kao da cilja desnu potkolenicu. Ako ostali omaše, tu je deda. Ipak je on najiskusniji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Jos pola sata do pocetka drugog dana treninga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Michelin nastavlja da troluje MotoGP, doneli su nedovoljan broj guma za test. Tera se preko race distance na jednom setu guma... Tako barem Crutchlow kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan http://cricbox.tv/bt-sport-2-live-streaming Link na kojem mozete gledati drugi dan treninga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off, al uvek se pitam zašto se ti motori na motoGp čuju tako?! Ae Ducati ok, 2 cilindra jel tako, ali ostali, pa kao da su dvotaktni, u čemu je fazon? Uopšte nemaju zvuk klasičnih R-ova... Oće neko mi pojasni molim vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo je prvi zapoceo drugi dan treninga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Nakon prvog kruga vrijeme iznosi 1:36.199 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Markez 1:30.802 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, jel su motori 2016 koje sad voze, isti kao sto su vozili cele sezone ili imaju neke dodatke za ovo testiranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 16, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Honda je ista minus krilca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Markez na modelu 2017. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 16, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svi imaju 4 cilindra pa i Ducati. A čuju se tako zato sto imaju skroz otvorene auspuhe za razliku od SBK R -ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 16, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rins imao tezi pad, na nosilima iznet sa staze, nadam se da ce biti ok. Ni jedne Yamahe za sad nema na stazi. U Ducatiju rade na prenosu ergonomije sa GP16 na GP17. Markez postavio najbolje vreme za ova dva dana (za sada) sa motociklom za 2016. Sad je na 2017 motociklu i vremena su mu par desetinki losija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Rins izleteo, voze ga na pregled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Novembar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ринс излетео у кривини 12,однели га на носилима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...